Mai­Kupon

Több, mint masszázs! Csontproblémák megoldása fájdalommentesen 7000Ft helyett 3500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tóth György vagyok, 1982 januárjában láttam meg a napvilágot.
A természetgyógyágyászat iránti éreklődésem viszonylag fiatalon, 1996 őszén kezdődött. Több irányban kerestem a helyemet a nagyvilágban. 1 évvel később ismerkedtem meg a csontkovácsolás, csontrakás alapjaival, melyet azóta folyamatosan tökéletesítek, fejlesztek.Röviden szeretném Önt megismertetni a saját csontkovácsolási  technikám lényegével.
Gerincsérv, derékfájás, lumbágó, meszesedés, ízületi beállás, fejfájás, szinte mindennapos betegségek a modern társadalomban. Nagyon kevés olyan család van, ahol ezek a problémák ne jelentkeznének. Sok gyógymód létezik ezen betegségek orvoslására, azonban nem mindegy, melyiket választjuk. A csontrakó emberek ezer évvel ezelőtt is kifinomultan és hatásosan tudták kezelni a problémás területeket. Attól, hogy a már divatosabb csontkovács vagy kiropraktőr szóval illetjük, még pontosan ugyanazt jelenti, mint ezer évvel ezelőtt: ember, aki kézzel gyógyít. Úgy is mondhatjuk, kezel. Aki figyelmesen olvas, rájön, hogy már a gyógymód leírásában is benne van a lényeg. A magyar kezel, kezelni, kezelés szavakban benne foglaltatik a kéz szó, ami utal a csontkovács kézzel történő gyógyítására. Más országokban és Magyarországon is sok helyen csontokra történő nyomó-feszítő mozdulatok következtében érik el, hogy egy-egy csont - amelyik valamilyen rendellenesség miatt, külső mechanikai sérülés vagy rossz izomtartás következtében mozdult el a helyéről - a helyére ugrik. Sok-sok páciens tapasztalhatta már, hogy ez általában hatásos, de gyakran igen nagy fájdalommal járó módszer. Amit jómagam csinálok, az mechanikájából kifolyólag egy egészen más módszer, ami nem csontkovácsolásnak, inkább egyfajta energetikai masszázsnak nevezhető. Nem erőkifejtéssel dolgozok, hanem nullponti energiával ellazítom az izmokat. Nevezhetjük ezt szeretetenergiának, ami tulajdonképpen egy nagyon finom rezgés. A teljesen ellazult izmok következtében a csont szinte magától helyre ugrik, vagy nagyon kis segítséggel fájdalommentesen helyrebillenthető. Ha ön is szeretné megtapasztalni mindezeket, kérem keressen fel elérhetőségeimen. A kezelés 30-40 percet vesz igénybe.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos időpontegyeztetés szükséges a +3670/6005321-es telefonszámon!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Tóth György
Weboldal
Szolgáltatás helye
1095 Budapest, Ipar u. 2/a.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére