Mai­Kupon

Tökéletes, csillogó mosoly, ép fogak! Fogkő eltávolítás, polírozás, dentálhigiéniai tanácsadás: 12 000 Ft helyett csak 4 490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha félelmeid már régóta visszatartanak a vizsgálattól, most éppen itt az ideje, hogy meg vedd ezt a kupont! Kuponunkkal a kezelés elkezdődhet mielőtt az ínybetegség, vagy kellemetlen lehelet bekövetkezik. Éppen ezért a kuponba beletettük a dentálhigiéniai tanácsadást is, szóval azonnal orvosolni lehet a bajt. A fogkő eltávolításával esztétikailag szebb lesz a mosolya.A fog szükségletei nem állnak meg a fogkefénél és a rendszeres felülvizsgálatnál. Sokszor olyan helyeken rakódik le lepedék, ahol már nem érjük el fogmosás közben, ilyenkor fogkövet képez, ami csúnya és veszélyes is, hiszen egyenetlen felszínén még könnyebben tapad meg a további lepedék, súlyosabb esetben pedig gyulladást is képezhet, ami akár a csontot is elérheti!
Éppen ezért érdemes rendszeresen megszabadulni tőle.


A kivizsgálás fontosságát nem szabad alábecsülni, hiszen könnyen elképzelhető, hogy te még teli szájjal vigyorogsz, de valahol egy elrejtett ponton már egy pici lukacska kezdődik, mely hamarosan hatalmas, fájdalmas kráterré növi ki magát, és éjjelente aludni sem tudsz a fájdalomtól. 
A fogakban keletkező lyukak, gyulladások pedig további komoly egészségügyi problémákat okozhatnak a szervezet más pontjain is.


Kupon tartalma:

  • dentálhigiéniai szaktanácsadás  
  • ultrahangos fogkőeltávolítás
  • polírozás polírozó pasztával

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

telefonos bejelentkezés szükséges: 06 1 / 3830810

H-P: 8-20

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egressy Dental
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1149 Budapest, Egressy út 23-25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére