Mai­Kupon

Tökéletes, csillogó mosoly! Fogkő eltávolítás, szájüregi rákszűrés, polírozás, állapot felmérés, góckutatás: 15 000 Ft helyett csak 4 490 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ha félelmeid már régóta visszatartanak a vizsgálattól, most éppen itt az ideje, hogy felkeresd a fogorvost! Kuponunkkal nem csupán egy állapotfelmérésen vehetsz részt, de készítenek egy digitális panorámaröntgent is, mely a még nagyon korai gócokat is megmutatja, így a kezelés elkezdődhet mielőtt még jelentkezne a fájdalom, és komolyan kínozna a lyukas fog! Éppen ezért a kuponba beletettük a konzultációt és a kezelési terv elkészítését is, szóval azonnal orvosolni lehet a bajt.A fog szükségletei nem állnak meg a fogkefénél és a rendszeres felülvizsgálatnál. Sokszor olyan helyeken rakódik le lepedék, ahol már nem érjük el fogmosás közben, ilyenkor fogkövet képez, ami csúnya és veszélyes is, hiszen egyenetlen felszínén még könnyebben tapad meg a további lepedék, súlyosabb esetben pedig gyulladást is képezhet, ami akár a csontot is elérheti!
Éppen ezért érdemes rendszeresen megszabadulni tőle.


A kivizsgálás fontosságát nem szabad alábecsülni, hiszen könnyen elképzelhető, hogy te még teli szájjal vigyorogsz, de valahol egy elrejtett ponton már egy pici lukacska kezdődik, mely hamarosan hatalmas, fájdalmas kráterré növi ki magát, és éjjelente aludni sem tudsz a fájdalomtól. 
A fogakban keletkező lyukak, gyulladások pedig további komoly egészségügyi problémákat okozhatnak a szervezet más pontjain is.
Sőt, kevesen tudják: sok betegség kezdeti jelei nem máshol, mint a szájban jelennek meg, kis, apró gócok formájában. Ha ezeket a gócokat időben felfedezik, akkor igen korán már el lehet kezdeni a probléma kezelését, és meggyógyíthatjuk a bajt, még mielőtt az érintett szervnél észrevehető tüneteket okozna!


Kupon tartalma:

  • Szájüregi rákszűrés
  • Fogkő eltávolítás az alsó és felső fogíven
  • Szájhigiénés kezelés (tisztítás és polírozás)
  • Általános állapotfelmérés
  • Góckutatás
  • Konzultáció
  • Kezelési terv

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges:   06 70 944 8000 vagy a  06 1/ 7999999

H-P: 11-19

ill a info@implantcentrum.eu-n : küldje el nevét, tel számát- vissza hivjuk!

A klinika bejárata a Hargita utca felől van!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
implantcentrum fogászat
Cég
Medistart KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1026 Budapest, Pasaréti u 20. bejárat a Hargita utcából
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére