Mai­Kupon

Kategóriák

Tökéletes és biztonságos barnulás a Chocolate Brown csokicső segítségével. 10 x 7 perces szolárium bérlet az Abbronzato Hawaii Szépségszalonban, most 3.300 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Chocolate Brown szoláriumcső forradalmian új technológiájának köszönhetően egyedülálló lehetőséget nyújt a barnulni vágyók számára! Már az első alkalom után látványos csokibarna bőrszínt eredményez, és egészséges barnulást tesz lehetővé! Minden idők leghatékonyabb szoláriumcsöve, a Chocolate Brown, tökéletes mogyoró-, majd csokibarna bőrszínt kölcsönöz bőrödnek. A nap barnításához hasonlító barnítóerő természetes, csak a napozásra jellemző színt eredményezi, mindezt ellenőrzött biztonságos körülmények között.


Szoláriumban eddig nem ismert barnítóerő, már 6 perc után is gyönyörű mélybarna színt eredményez a bőrön. A kupon 30% kedvezményre jogosít a szalon további szolgáltatásaiból!
Miért egészséges a szolárium?

Ne feledd, ha okosan használod a szolárium adta lehetőséget akkor szervezetednek is jót teszel. A téli hónapokban a D vitaminszint jelentősen csökken, mivel a napfényben ilyenkor túlságosan kevés az ultraibolya fény ahhoz, hogy az emberi bőrt D-vitamintermelésre serkentse. Ha ebben az időszakban szoláriumozunk, ezzel kiküszöbölhetjük a napfény hiányát, és egyensúlyban tarthatjuk D vitaminszintünket. A szoláriumok tehát nem csak a biztonságos, ellenőrzött barnulást teszik lehetővé, hanem használatuk megelőzheti a D-vitaminhiány kialakulását.

 

A szolárium lehetővé teszi olyan egyénre szabott barnulási program kialakítását, amely figyelembe veszi a szoláriumhasználó bőrtípusát, a szolárium fajtáját és a napozási idő hosszát is, és így megakadályozható a mind a szoláriumban, mind a szabadban való napozás során feltétlenül kerülendő leégés.

 

Nemzetközi orvosi vizsgálatok bizonyítják, hogy a D-vitamin jótékony hatással van az emberi sejtek, csontok és szervek egészségére, és szerepet játszik az autoimmun és bőrbetegségek kialakulásának megelőzésében. A szervezetben lévő D-vitaminmennyiség 90 százaléka a bőrben képződik az UV sugárzás hatására.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-359-1017. Amennyiben más időpontban szeretnéd igénybe venni a szolgáltatást akkor azt kérjük, hogy 24 órával az egyeztetett időpont előtt mond le a szépségszalon telefonos elérhetőségén keresztül. 


A szalon pontos címe: Budapest. 1138. Népfürdő utca 17/E.

 

A szalon nyitvatartási ideje: Hétfőtől - Péntekig :  8-21 h. Szombat - Vasárnap :  8-20 h. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Abbronzato Hawaii Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére