Mai­Kupon

Kategóriák

Tökéletes kikapcsolódás és sportlehetőség! 1 - 1,5 óra bowlingozás 1 - 6 fő részére belbudán: 5 500 Ft helyett most csak 2 750 Ft-ért! Igazi csapatjáték: Jó kikapcsolódást: (csúcsidőben 1 órát tudnak játszani, csúcsidőn kívül 1,5 órát maximum).

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Rengeteg nevetés, izgalom, sport és tartalmas együtt töltött idő! Ez az, amit a bowling kínál! Klubunk barátságos, családias hangulatáról híres! A család együtt sportolását egy „gyerekpálya” kialakításával és könnyített „gyerek-golyókkal” kívánjuk biztosítani. Létesítményünk a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek megfelelő nyolc automata pályával és legmodernebb Qubica kijelző rendszerrel működik. A legmodernebb szintetikus pályákra, melyek az esti hangulatot adó UV fényben kirajzolódnak, és mutatják a golyó menetét. Családi program, céges csapatépítés, baráti össze jövetel- minderre jó program ez a kupon. A bowling pálya hangulata változik napszaktól függően: este disco stílusban, villogó fényekkel, pergő zenével pezsdíti a hangulatot. 


A bowlingozás és magas színvonalú étkezésen túl hétvégén a hangulat fokozásáról egy DJ gondoskodik. Klubunkban kihelyeztünk egy televíziót, hogy a labdarúgás, vagy sorozatok kedvelőinek se kelljen egyik kedvencük miatt lemondani a másikról.

A bowling az Amerikai Egyesült Államokban a 19. században létrejött sport, amely azóta világszerte egyre nagyobb teret hódít. Köszönhetően ezt annak, hogy rendkívül kellemes csapatsport, amely fizikailag nem annyira megterhelő, mégis átmozgat, emellett pedig kiváló kikapcsolódás nagy családoknak vagy baráti társaságoknak. A játék öröme, a csapat és versenyszellem a leg-gondterheltebbeket is ki tudja kapcsolni pár órára.


Kb. másfél órát fed le a kupon:

A bowling a rendszerváltással egy időben érkezett hazánkba. Azóta ma Magyarországon 16 "profi" bowlingklub létezik, amelyekben kb. 200-300 igazolt versenyző játszik. Nem is gondolnánk, hogy ebben a kiváló sportban is születtek már nemzetközi szintű magyar sikerek. 2007-ben a European Gold Cupon egy kiváló sportolónk például második helyezést ért el.

 

Lehet, hogy Te leszel a következő bajnok?


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. augusztus 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061/ 2062754  H-CS: 14-24

Egyszerre max. 2 kupon váltható be!

felhasználható:

 csúcsidőben hétfőtől péntekig 18:00-tól zárásig, szombat-vasárnap egész nap, 1 óra játékidőre

 

felhasználható:

 csúcsidőn kívül: hétfőtől péntekig,  nyitástól 18:00- óráig, 1,5 (90 perc) óra játékidőre 

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Strike Bowling Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Budafoki út 111-113
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére