Mai­Kupon

Tökéletes kikapcsolódás és sportlehetőség! 1 óra bowlingozás 1 - 6 fő részére belbudán: 5 000 Ft helyett most csak 2 500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rengeteg nevetés, izgalom, sport és tartalmas együtt töltött idő! Ez az, amit a bowling kínál! Klubunk barátságos, családias hangulatáról híres! A család együtt sportolását egy „gyerekpálya” kialakításával és könnyített „gyerek-golyókkal” kívánjuk biztosítani. Örömmel várjuk munkahelyi kollektívák, baráti társaságok jelentkezését rendszeres, vagy ünnepi rendezvények megtartása céljából. Létesítményünk a legszigorúbb nemzetközi követelményeknek megfelelő nyolc automata pályával és legmodernebb Qubica kijelző rendszerrel működik. 2001. Július 28-val üzletünk fel lett újítva a legmodernebb szintetikus pályákra, melyek az esti hangulatot adó UV fényben kirajzolódnak, és mutatják a golyó menetét. Családi program, céges csapatépítés, baráti össze jövetel- minderre jó program ez a kupon. A bowling pálya hangulata változik napszaktól függően: este disco stílusban, villogó fényekkel, pergő zenével pezsdíti a hangulatot. 

A bowlingozás és magas színvonalú étkezésen túl hétvégén a hangulat fokozásáról egy DJ gondoskodik. Klubunkban kihelyeztünk egy televíziót, hogy a labdarúgás, vagy sorozatok kedvelőinek se kelljen egyik kedvencük miatt lemondani a másikról.

A bowling az Amerikai Egyesült Államokban a 19. században létrejött sport, amely azóta világszerte egyre nagyobb teret hódít. Köszönhetően ezt annak, hogy rendkívül kellemes csapatsport, amely fizikailag nem annyira megterhelő, mégis átmozgat, emellett pedig kiváló kikapcsolódás nagy családoknak vagy baráti társaságoknak. A játék öröme, a csapat és versenyszellem a leg-gondterheltebbeket is ki tudja kapcsolni pár órára.


Időszakok, amikor  kb. másfél órát fed le a kupon:

  • H - P: 14 - 18 ig
  • SZombat,  V: 12 - 18 óráig: 
  • V - CS: 22 óra után rugalmas zárás, kb. 01 ig.  

A bowling a rendszerváltással egy időben érkezett hazánkba. Azóta ma Magyarországon 16 "profi" bowlingklub létezik, amelyekben kb. 200-300 igazolt versenyző játszik. Nem is gondolnánk, hogy ebben a kiváló sportban is születtek már nemzetközi szintű magyar sikerek. 2007-ben a European Gold Cupon egy kiváló sportolónk például második helyezést ért el.

Lehet, hogy Te leszel a következő bajnok?


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 061/ 2062754  H-CS: 14-24

P-SZ: 14-02

V: 14-24

Egyszerre max. 2 kupon váltható be!A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Strike Bowling Club
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Budafoki út 111-113
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére