Mai­Kupon

Töltődj fel a téli hónapokra 60 perces svéd, vagy frissítő masszázzsal + ajándék testradírozás Budán 6000Ft helyett 2300Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A masszázs lelki-fizikai gyógyító hatású, a szervezetben a bőrérintés során pszichoszomatikus jótékony folyamatok mennek végbe, ami miatt egy kezelés végére Ön úgy érezheti 10 centivel a föld fölött jár. Ha mostanában fáradékonyabbnak érzi magát, a munkahelyén dekoncentrált és nehezebben tartja a lépést, akkor nálunk a helye, kérjen frissítő- vagy svédmasszázst!Svéd masszázs

A svédmasszázs a nyugati hagyományokon alapuló masszázsfajta.
A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak, és ízületek átmasszírozására irányul. A svédmasszázs elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, svédmasszázs ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.
 
Frissítő masszázs

A masszázs során  a masszőr intenzíven dolgozza át a teljes testet, váltakozó ritmusú, felszíni és a mélyizomrétegekig ható masszázsfogásokkal. A vérkeringés javul, az agy vérellátása jobb lesz, ha fájt a feje, vagy a dereka, akkor a fájdalom csökken, vagy akár teljesen el is múlik! Sokkal jobb lesz az általános közérzete, derűsen és jókedvűen kezdheti vagy folytathatja a napját!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges a 0620/4213312-es telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Stúdió Hair 69
Weboldal
Szolgáltatás helye
1122 Budapest, Krisztina körút 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére