Mai­Kupon

Töltsd fel tested életenergiával! Teljes csakratisztító program a belvárosban deeksha energiával!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ez a programsorozaton testünk energiaközpontjaival, a csakrákkal dolgozunk kiemelten. Minden csakrát módszeresen aktiválunk és végigtisztítunk különböző technikákkal: mantrameditációval, vezetett meditációval és speciális csakralégzéssel.

Az érintett 7 csakra testünk fő energia központjai. Nem megfelelő életvitellel, helytelen táplálkozással, téves gondolkodással, felfogással azonban a csakrák beszennyeződhetnek. Ez fizikai, gondolati, érzelmi és spirituális állapotunkat egyaránt befolyásolja. Az életenergia, a rejtett spirituális energia, amit úgy hívunk, hogy Kundalíni-energia, ezekben a csakrákban folyik, és élettel telivé tesznek minket. A Kundalini, azaz az életerő energia megfelelő áramlása egészséges testet, egészséges elmét és békés állapotot idéz elő. Csakráink megtisztításával a Kundalíni energia áramlása válik újra zavartalanná!A Deeksha energiájának segítségével gyorsan és hatékonyan tisztítjuk csakráinkat, így természetesen a teljes fizikai, érzelmi, gondolati, spirituális szférát is. Hosszú-hosszú évek makacs problémái néhány alkalommal tökéletesen megszűnnek, gyógyulnak, átalakulnak. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, annak életében hatalmas minőségi változás történik.

A különböző csakrák különböző területekért felelősek. Ha az alábbiak közül bármelyik pont megérint ott, azon a területen vélhetően szennyeződés, blokk található. 
  
Gyökércsakra 
A gyökércsakra felelős a bizalom, bizalmatlanság, stabilitás, biztonság, bizonytalanság témakörökért. A fizikai lét igenlése, a lelkesedés, az életöröm vagy annak hiánya, a melankólia, kedvetlenség, állandó fáradtságérzet rendelhető ide. Van-e elegendő erőm a megvalósításhoz, anyagi biztonságban érzem-e magam, vagy félelmek gyötörnek? Bízom-e a sorsban, emberekben, a jövőmben, vagy aggályok, kétségek gyötörnek? Egészséges vagyok-e? Áldozatnak érzem-e magam az életem bármely területén? Felelősséget vállalok-e magamért és tetteimért? Bízom-e abban, hogy mindig minden rendelkezésemre áll, ha szükségem van rá? 
Szakrálcsakra
A szakrálcsakra felelős az élet élvezetéért, a párkapcsolati problémákért, érzelmi problémákért, félelmekért, szexuális problémákért és minden családi minta, családban megélt törés, szülői minták ehhez a csakrához rendelhető.A befogadás, megtisztulás, érzelmek kifejezése, elfojtása és az érzelmi egyensúly témaköre lép be az életünkbe a kettes csakrán keresztül. Bőségben élek-e, öröm és beteljesedés jellemzi az életemet, vagy a szenvedés és a mártírszerep bukkan fel bizonyos életterületen. Sajnálod-e magad valamiért? Panaszkodsz-e? Hiszed-e, hogy a sorsod a kiérdemelt boldogság és nem a boldogtalanság?
  
Napfonatcsakra 
A napfonatcsakra felelős az önbizalomért, vagy annak hiányáért, az önbecsülésért, az önmagunk felvállalásáért, az önállóságért vagy önállótlanságért, önmagunk elfogadásáért és személyiségünk erejéért. Mi a feladatunk ebben a világban? Miért is születtünk? A magánytól való félelem, a bizonytalanság, a függőségek, a ragaszkodások, a lelkierő hiánya, a másik elismerésétől való függés, az erőszakosság és hatalmaskodás, a túlérzékenység és az élet értelmének nem látása szintén ehhez a csakrához köthető. Milyen a viszonyunk önmagunkkal? Milyen lelki, érzelmi vagy fizikai függőségeink vannak? Mihez vagy kihez ragaszkodunk? Milyenek a másokhoz fűződő kapcsolataink? Képesek vagyunk-e önmagunkat képviselni? Letörtek, kedvetlenek vagyunk? Elégedettek vagyunk-e az életünkkel? Van-e energiánk mindenre? Meg akarunk-e felelni mások vagy a társadalom elvárásainak? Bármilyen emésztőrendszeri probléma, gyomor, máj, lép, epehólyag, idegrendszer, hasnyálmirigy, cukorbetegség, kimerültség és a hason lévő túlsúly mind ehhez a csakrához rendelhető.
 
Szívcsakra 
A szívcsakra felelős az együttérzésért, a feltétel nélküli szeretetért, az örömért, a megbocsátásért, az elfogadásért. Képes vagy-e elfogadni önmagadat és másokat feltétel nélkül? Van-e benned harag, érzelmi függőség, csalódás, bánat, bűntudat? Képes vagy-e megbocsátani és együttérezni? Van benned félelem a veszteségtől, a visszautasítástól? Szoktál-e önsajnálatba menekülni? Érzelmi függőségben élsz-e, kívülről akarod-e pótolni a szeretetet? Van-e benned birtoklási vágy, érzelmi bizonytalanság, féltékenység? Bármely szívvel, gerinccel, nyakkal, mellkassal, tüdővel, vérrel és bőrrel kapcsolatos probléma ide rendelhető. Képes vagy-e megtapasztalni az isteni szeretetet, lényeddel melegséget, kedvességet és boldogságot sugárzol? Van-e benned közöny, érdektelenség, belső egyensúlytalanság?
  
Torokcsakra 
A torokcsakrával való munka során dolgozunk a kommunikációval, az önkifejezéssel és a kreativitással. A belső hallás, a választás hatalma, az önismeret, a harmónia, a maximalizmus, az őszintétlenség és az érzelmek kifejezésére való képtelenség is ide tartozik. Az elfojtott érzések, gondolatok, a ki nem mondott szavak, álarc viselése, a sekélyes fecsegés, a nyílt és őszinte kommunikáció a torokcsakrával vannak összefüggésben. Ha problémák vannak a nyakkal, tarkóval, fülekkel, hörgőkkel, tüdő felső részével, karokkal vagy pajzsmiriggyel, a torokcsakra a felelős. Harmóniában vannak-e a gondolataid az érzéseiddel? Azt fejezed-e ki igazán, ami benned van? Hallod-e a belső hangodat? Kapcsolatban vagy-e a belső éneddel vagy a belső vezetőddel? Képes vagy-e kimutatni gyengeségedet is? Befolyásolható vagy-e? Elfojtod-e az érzéseidet, gondolataidat? Manipulálsz-e másokat? Meg akarsz-e felelni mások elvárásainak?
  
Harmadik szem 
A harmadik szem-csakra felelős az érzelmi intelligenciáért, az intuitív látás képességéért az intuicióért és a bölcsességért. Képesek vagyunk- e megnyitni magunkat a transzcendens világ felé? Kapcsolatba állunk-e a tudatosság magasabb szintjeivel? Használjuk-e intuiciónkat, vagy túl logikusan, dogmatikusan gondolkodunk? Az értelmünk győzedelmeskedik-e a megérzéseink felett? Félünk-e megváltoztatni megszokott világunkat? Megtaláljuk-e önnmagunkban a válaszokat kérdéseinkre? Halljuk-e belső hangunk hangját, vagy nem bízunk belső bölcsességünkben? Szokott-e fájni a fejünk, vannak-e szemproblémáink, idegrendszeri zavaraink?
 
Koronacsakra 
A koronacsakrával való munka során újjászülethetünk. Megtapasztalhatunk egy magasabb tudatosságot, a végtelenséget, az önmegvalósítást, a beteljesedést, a mindenséggel való belső kapcsolatot. Részünk lehet az elragadtatásban, a tudat kiterjesztésében. Békében vagy-e önnmagaddal? Hiszel-e abban, hogy lehetőségeid végtelenek, vagy ragaszkodsz az ellenőrzés illúziójához? Elégedetlen, kielégítetlen vagy-e? Nyitottan, befogadóan fordulsz-e a váratlan események felé? Nyugalmat sugárzol-e vagy arrogáns énközpontú életet élsz-e? Van-e az Istenivel kapcsolatod, vagy lelki jóléted az anyagi sikereidtől függ? Gyakran vagy-e kimerült, zavart, döntésképtelen vagy depressziós? Érzékeny vagy-e a fertőzésekre?

A deeksha egy igen erőteljes energia, melynek segítségével hatékonyan gyógyíthatjuk kapcsolatainkat, testi, lelki, anyagi problémáinkat, tisztíthatjuk testünk energiaközpontjait. Hatása fizikai, érzelmi, gondolati és spirituális síkon egyaránt érezhető. Aki a teljes csakrarendszert végigtisztítja ezzel a módszerrel, életében hatalmas minőségi változást fog tapasztalni. A deeksha megnyitja a tudatosság kapuit.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon kizárólag a megjelölt időpontokban és a teljes (mind a hét ) csakra programra érvényes. Opcionálisan, külön egyeztetéssel lehetőség van egy-egy kimaradt csakratisztításának a pótlására. 

1. GYÖKÉRCSAKRA: május 23.
2. SZAKRÁLCSAKRA: május 30.
3. NAPFONAT CSAKRA: június 06.
4. SZÍVCSAKRA: június 13.
5. TOROKCSAKRA: június 20.
6. HARMADIK SZEM CSAKRA:június 27.
7. KORONACSAKRA: július 04.
 Minden alkalommal 17:30 - 20:30-ig.

Fontos tudnivalók: kényelmes ruházatban gyere, hozz magaddal: szemkötőt, vizet, zsebkendőt. 

A helyszín 5 perc sétára van a Kossuth téri, az Arany János utcai és a Nyugati téri merto megállótól. 

A programra a sorshangolo@gmail.com e-mail címen szükséges bejelntkezni! 

Aviva/Hellinger stúdió

Budapest, V. kerület Kálmán Imre utca 16. III./32.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sorshangoló Műhely
Telefon
Szolgáltatás helye
1054 Budapest, V. kerület, Kálmán Imre utca 16. III.32.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére