Mai­Kupon

TÖREDEZETT, FAKÓ, SZÁRAZ, ÉLETTELEN A HAJAD? DÚS HAJ EGY KEZELÉS UTÁN: HAJSZERKEZET ÉPÍTÉS, KOMPLEX HAJREGENERÁLÁS VÁGÁSSAL.
9 000 FT HELYETT: 4000 FT.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Hajad a sok vegyszertől, szárítástól, lakktól, esetleg az időjárás káros hatásaitól élettelen, fénytelen, lapos, szálas?

Szeretnéd ha hajad dús lenne újra, vagy dús hatású? Hajszálaid egészségesek legyenek? Természetes fényű és esésű haj keretezze az arcod?

A megrongálódott hajszálak egészséges állapotának visszaállításához az szükséges, hogy a hatóanyagok: papaya kivonat, aloe vera bekerüljenek a kezelés során a haj szerkezetébe.  

A professzionális hajszerkezet építő olasz termék család a Technique Just Nutro márkával mindez a kezelés során elérhető.  

A teljes kezelés: hajszerkezet ujjá építés, komplex hajregenerálás, amely táplálja a hajad, beépül a haj rostjaiba, ezáltal a hajad vissza nyeri eredeti állapotát.

Menete: hajmosás, masszírozás, pakolás, szárítás, vágás.Igénybe vett hajad a kezelés után életteli, erőteljes lesz, hajkoronád megújul.

A hajszerkezet építés időtartama: 1 óra.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. február 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70/2821704 - Balogh Margit

Nyitvatartás: H-P: 8-21

SZ-V: 8-20 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balogh Margit
Cég
Abbronzátó Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/E
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére