Mai­Kupon

Kategóriák

Törődj női egészségeddel! Sejtszintű nőgyógyászati szűrés (Candida, méhnyak, petefészek, ciszta, myoma…) korszerű mérőműszerrel 13.000 Ft helyett 5.990 Ft-ért az Egészség-Zónától!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A szebbik nemhez tartozni különleges kiváltság. Gyermeket szülhetnek, értük rajonganak és bolondulnak meg a férfiak, ők diktálják a divatot és egy párkapcsolatban is övék az utolsó szó.

Ezeknek azonban ára van. Biológiai működésük komplexebb mint a férfiaké, ezáltal több problémának, betegségnek vannak kitéve. Fokozott figyelmet kell szentelniük a rendszeres szűrővizsgálatokra, hogy elkerüljék a gyakori vizeletürítést, folyásokat, alhasi fájdalmakat, égő, szúró, viszkető érzéseket, meddőséget és a daganatos megbetegedéseket.

Ezzel szemben a hölgyek nem szeretnek nőgyógyászhoz menni, ami érthető, hiszen kellemetlen a vizsgálat, kínos, kiszolgáltatott, sok esetben megalázó érzés az egész folyamat. Ezért sokan halogatják, vagy nem is mennek el a szűrővizsgálatokra. Pedig a megelőzésnél nincs fontosabb!Figyelem! Megtaláltuk a megoldást!

Elhoztunk egy olyan speciális nőgyógyászati vizsgálatot a hölgyeknek, ahol nem kell tartani a kínos, kellemetlen helyzetektől és a jéghideg orvosi eszközöktől, hiszen le sem kell vetkőzni. Igen, jól olvasta. Az elektroakupunktúrás vizsgálathoz nem szükséges levetkőzni, mert a szervek, sejtek elektromos válaszreakcióját elemzik.

Egy olyan fájdalommentes állapotfelmérő eljárásról van szó, ami túlmutat a látáson és a tapintáson, hiszen sejtszinten vizsgálja a nőgyógyászati területeket. Górcső alá kerül többek között a méh, méhszáj, petefészek, petevezeték, hüvely, húgyhólyag, vese, csecsemőmirigy, lép és a vastagbél…, de megtudhatja azt is, hogy terhelik-e szervezetét a nehézfémek és a Candida albicans, illetve van-e elegendő vitamin, és ásványi anyag a szervezetében.

Az elsődleges cél a megelőzés, illetve a fennálló betegségek, tünetek okainak feltárása, hiszen az időben felismert problémák könnyebben, gyorsabban orvosolhatók. Az Egészség-Zónánál nincsenek zavaró körülmények, csak Önre figyelnek. A fájdalommentes vizsgálatot a tenyér egy pontján végzik és azonnali eredményt mutat sejtszintű pontossággal.

A szakképzett terapeuta összefüggéseiben vizsgálja a terheléseket, és az abból kialakulható betegségeket, majd az eredmények kiértékelése után használható életmódbeli tanácsokkal látja el. Igény szerint segít kiválasztani Önnek azt a gyógymódot, terápiát, amire leginkább szüksége van a szervezetének.

A vizsgálat az alábbi területeket érinti:

Emlő ciszta, Méh, Méhnyak, Méhszáj polip, Méhtest polip, Myoma uteri, Petefészek, Petevezeték, Petefészek ciszta, Hüvely, Hüvelyhámgyulladás, Fluor albus, Vesék, Mellékvesék, Húgyhólyag, Húgycső, Húgyvezeték, Húgykövek, Inkontinencia, Candida albicans, Endometriozis, Fungicidek-gombaölők, Osteoporosis, Hormonális zavar, Hipofízis, Klimax, Stressz okozta terhelés, Nehézfémek okozta terhelés, Immunrendszer citokin hálózata, Csecsemőmirigy, Lép, Vastagbél, Ásványi anyagok hiánya, Vitaminok hiánya.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltó hely neve, címe:

Egészség-Zóna

1136 Budapest Hegedűs Gyula u.7.

 

Telefon:30/492-5229

E-mail:info@egeszseg-zona.hu

Weboldal: http://www.egeszseg-zona.hu/

Kismamák, Pacemakerrel rendelkezők, és többszöri infarktuson átesett betegek nem vehetnek részt a vizsgálaton!
Az állapotfelmérés preventív jellegű, nem orvosi vizsgálat, semmilyen klinikai vagy laboratóriumi vizsgálati eredményt nem helyettesít.

Időpontkérés a vizsgálatokra (hétfőtől-péntekig 09:30-18:00-ig) a +3630/492-5229-es telefonszámon, a kuponkód megadásával történik. Egyeztetett időpont módosítása, lemondása min. 24 órával a vizsgálat előtt lehetséges. Ügyfeleink egymás utáni időpontra érkeznek, ezért 15 perc feletti késés esetén a kupon felhasználásra kerül. Szíves megértésüket köszönjük!

Az állapotfelmérést végzi: Mizsei Melinda terapeuta.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Egészség-Zóna
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 7
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére