Mai­Kupon

Tradicionális thai lábmasszázs a térd tetejéig és a talpon. Pálcikával, talpnyomással, reflexológiai pontok nyomásával.1,5 órás időtartam: 4 500 Ft helyett csak 2 200 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A thai masszázs kedvező hatásai: a thai masszázs kezelés ellazít, csökkenti a stressz káros hatásait, a thai masszázs serkenti a vérkeringést, a nyirokrendszer működését, serkenti a méreganyagok távozását, emeli a test energiaszintjét, fokozza a rugalmasságot, kedvező hatással van az izmokra, ezáltal javítja a mozgást,        megteremti a test és a lélek egyensúlyát.+testi, lelki elemzés, probléma feltárás.Thai lábmasszázs, mely ajándéknak is kiváló:

Testünk minden szerve a talp egy-egy meghatározott területével áll összeköttetésben, és azon keresztül befolyásolható. A talp a test térképe, minden szervünk, testrészünk meridián-pontja megtalálható a talpon is, így a talpmasszázs a nevével ellentétben nem csak a talpra és a lábra hat, hanem jótékony hatása az egész testre és az összes belső szervre kiterjed. Serkenti a belső szervek aktivitását, fokozza az egész test működését, egyensúlyba hozza a vér- és nyirokkeringést. A talpmasszázs kényelmes fotelban történik, a masszőr a kezén és az ujjain kívül krémet, olajat és egy speciális fapálcikát is használ.

A talpon található úgynevezett reflexpontok stimulálásával, majd a vádlin felfelé haladva, az akupresszúrás pontok nyomkodásával eljut a térdig majd pedig befejezésül néhány percben a vállat és nyakat is megmasszírozza.


Egyes esetekben a thai masszázs alkalmazása nem ajánlott:

  • fertőző bőrbetegség, bőrkiütés, gyulladt bőr, nyílt sebek esetén
  • viszeres lábra nem lehet! 
  • közvetlenül műtétek után
  • kemoterápia vagy sugárkezelés után
  • vérrögök kialakulására való hajlam, bizonyos szívbetegségek esetén a thai masszázs alkalmazása nem javasolt
  • terhesség esetén konzultálni kell az orvossal a thai masszázs kezelés igénybevétele előtt
  • a thai masszázs nem alkalmazható közvetlenül zúzódások, beheggedt sebek, daganatok, vagy a közelmúltban elszenvedett törések környékén.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. december 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges: 70 / 2353255

H - SZ: 8 - 20

Bővebben:  http://www.pilismasszor.your-globe.com/thai_masszazs_tipusok-0-thai_testmasszazs.html

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Réthalmi Zsófia
Cég
Wady 1 Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére