Mai­Kupon

Kategóriák

Trópusi Hawaii 60 perces masszázs a Corvin-negyed közelében 2990 Ft-ért! Foglalja le kuponját, most 900 Ft-ért, a fennmaradó 2.090 Ft a helyszínen fizetendő!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

 

A hawaii masszázs olyan élményt nyújt számodra mintha a tenger simogatná testedet, a teljes ellazulás állapotát tapasztalhatod meg. Hunyd le a szemed, lélegezz lassan, mélyeket! Képzeld el hogy egy meleg trópusi tengerparton vagy és a masszázs mint a tenger hullámai végig simogatják a testedet! Lazulj el, kapcsolj ki és feledd el a stressz okozta feszültséget  egy órára.
Alkalmazásával,  a test és lélek teljes ellazulását érhetjük el. A Hawaii masszázs eltér az európai technikáktól, mert a masszázs nem mindig a szív felé irányul. A masszázs párosul a helyes légzéstechnikával, mind a masszőr, mind pedig a masszírozott személy részéről.


A Hawaii-szigeteken nemcsak masszázsként, hanem generációról generációra öröklődő tradicionális gyógyterápiaként tartják számon. A kezelés célja a spirituális és fizikai szint feltöltése, amelyet az igen kellemes lazító-nyújtó mozdulatokkal érnek el. A ritmikus lassú-gyors mozdulatok váltakozása a tenger hullámzására emlékeztet, ellazít, oldja a stresszt, a feszültséget, majd a gyúrás, nyomkodás során a sejtek felpezsdülnek, oxigénnel töltődnek fel.

  • A kupon egy alkalomra szól és egy 60 perces Hawaii masszázst tartalmaz.
  • A kezelés célja a spirituális és fizikai szint feltöltése, amelyet az igen kellemes lazító-nyújtó mozdulatokkal érnek el.
  • A masszázs ritmikus lassú-gyors mozdulatokból áll, ami a tenger hullámzására emlékeztet.
  • Lazító, stresszoldó, oldja a bennünk lévő feszültséget, és rövid idő alatt a testünk is teljesen lenyugszik.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. október 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kuponok a szolgáltatónál 2015. szeptember elejétől válthatóak be! Telefonos időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 322 6045.

E-mail cím: pazsuzsu@gmail.com

Cím: Budapest. Csepreghy utca 1-3. 14-es kapucsengő. Földszint


1 személy 1 kupont használhat fel, korlátlan kupont adhat ajándékba. Az ajánlat 1 alkalomra szól, 1 alkalom 1 órát vesz fel.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Pálinkás Zsófia
Cég
Zsófi massage
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Csepreghy utca1-3
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére