Mai­Kupon

Tű nélküli mezoterápia : MesoComplex -hidratáló-regeneráló kezelés:víz,zsír,energia hiányos bőrre.
Azonnali látványos eredmények most csak 3490 Ft-ért 9900 Ft.helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Lady Stella MesoComplex tű nélküli mezoterápia,a kozmetikai kezelések csúcsa!

A különleges hatású Hydro-lipid összetevők,újjáépítő és védekező energiával látják el a bőrt.Az Acerola természetes C-vitamin tartalma serkenti a kollagén képző bőrsejtek aktivítását.Az ampulla fokozza a sejtek oxygén felvételét és természetes feszesítő hatást biztosít,liposoma és hyaluronsav tartalma gondoskodik a sejtközti alapállomány újratermelésérőlNapjaink egyik leghatékonyabb kozmetikai eljárása az elektroporáció - tű nélküli mezoterápia, mely klinikai tisztaságú hatóanyagokat juttat be a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás lényege, hogy a készülék speciális rádiófrekvenciás hullámok segítségével kis csatornákat nyit a bőrsejtek falain, melyen keresztül a tömény hatóanyagok közvetlenül az intercelluláris térbe, a problémáért felelős sejtekhez jutnak el. További előnye, hogy nincs fájdalomérzet és duzzanat, a kezelés kellemes érzés a vendég számára.

A Beauty Derm IB-9090 Mezoterápiás kozmetikai készülékhez kifejlesztett Lady Stella MesoComplex arckezelő termékcsalád klinikai tisztaságú, biológiailag aktív összetevőket tartalmaz. Tömény hatóanyag koktéljainak 90%-a az elektroporációs eljárás segítségével közvetlenül a sejtekben fejti ki hatását. Bármely más eddigi módszernél jóval hatásosabbak a bőrfiatalítás, a bőr öregedésének késleltetése, feszesítés, ránctalanítás, seborreás bőrök kezelés területén.

Felhasznált anyagok:

 

MesoComplex  Revital 3R+ ampulla víz-, zsír-, energiahiányos bőrre

 

Liposzóma, hyaluronsav, C-Vitamin, virágméz 

 

Klinikai tisztaságú, 10%-os hatóanyag tartalmú, biotechnológiával előállított, növényi eredetű liposzóma szerkezetű hyaluronsavat és természe­tes virágméz kivonatot tartalmazó koncentrátum acerola C-vitaminnal. Hatékony a víz-, zsír- és energia hiányos bőrre, C-vitamin tartalma a sejtek oxigén felvételét fokozza és gondoskodik a sejt közötti alap­állomány újratermeléséről. Virágméz tartalma mély rétegekben hidratálja, táplálja a bőrt. A hyaluronsav a kötőszövet egyik alapépítő eleme, melynek men­nyisége a kor előre haladtával csökken. A kezelés ezt a hiányt pótolja. Használatával bőre többszörös mennyiségű vizet képes megkötni, feszessé válik.

Meso Vital Hydro Active NMF hidratáló szérum vízhiányos bőrre

 

Urea, hyaluronsav

 

 Intenzív hidratáló, öregedésgátló szérum, mely magas koncentrációban tartalmaz klinikai tisztaságú hyaluronsavat. A hyaluronsav a kötőszövet egyik alapépítő eleme, mely a bőr hidratáltságáért felelős. Mennyisége 20 éves kortól csökken, a szérum ezt a hiányt pótolja. Urea tartalma puhítja a bőrt. Használatával a bőr többszörös mennyiségű vizet képes megkötni, mely ezáltal teltebb és rugalmasabb lesz, a ráncok mélysége csökken. Mesterséges színezőanyagot és parabent nem tartalmaz.

 

Kezelés ideje: 30 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:06-1-266-0023, 0620/976-6811

Nyitvatartás:  H.-P. 8.00-20.00

                    Sz. 10.0-18.00

                    V. megbeszélés szerint

Időpont lemondást 24 órával az időpont előtt tudunk elfogadni.Le nem mondott időpontnál a kupont beváltottnak tekintjük!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Parisi Beauty
Telefon
Szolgáltatás helye
1051 Budapest, Párizsi u.6/b.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére