Mai­Kupon

Tudj meg Te is többet Önmagadról, vagy akár családtagjaidról, barátaidról! Önismereti arcelemzés online beváltással 6.000 Ft helyett csak 2.500 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az arcelemzés nagyon jó lehetőség önismeret bővítésére, mások megismerésére. Ezen kívül célja, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek valóban vagyunk, és nem olyannak, amilyennek hinni akarjuk magunkat. Az élet korai szakaszában megtanuljuk felismerni az arcvonásokat és kifejezéseket, és bizonyos személyiségtípussal azonosítjuk őket. Egy arcból nagyon sok minden kiderülhet. Tudtad például, hogy a távol ülő szemek nyitott, önálló, kreatív személyiséget jelent?

Az arcelemzés egy komplex tudomány, mely több ezer éves múltra tekint vissza. Már az ókori tudósok is végeztek ezzel kapcsolatos tanulmányokat, az első ismert arcelemzéseket a kínai orvosok készítették. A fiziognómia világméretű elterjedése a svájci Johann Kaspar Lavaternek köszönhető, aki műveiben összefoglalta az arcelemzés évszázados tapasztalatait. A keleti fiziognómia szerint minden ember saját fejlődésének két lábon járó története.

Az arcelemzés nagyon jó lehetőség önismeret bővítésére, ezen kívül célja, hogy elfogadjuk magunkat olyannak, amilyenek valóban vagyunk, és nem olyannak, amilyennek hinni akarjuk magunkat.

Ha arcelemzést szeretnénk készíteni, szükség lehet egészen gyermekkorból hozott képekre is a jelenünkig bezárólag. Lehet barátok, hozzátartozók elemzését is elkészíttetni (akár ajándékba), amihez szinték hozott fényképekre van szükség. Legalább 5-8 fénykép oldalról és szemből is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltásához küldd el a kupont és 5-8 db fényképet oldalról, és szemből, az erdelyibernadett@gmail.com címre. Online beváltás! Az elemzés min. 3 db A4 oldal!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Alternatív Műhely
Cég
G. Concept Sport és Marketing Kft.
Weboldal
Telefon
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére