Mai­Kupon

Tudja meg a jövőjét profi jóstól - 15 perces telefonos jóslás 50% kedvezménnyel 7200 Ft helyett 3600 Ft -ért!

Gondolkodott már azon, hogy mit hoz a jövő? Hogyan alakul a magánélete, a munkája, az anyagi helyzete, esetleg az egészsége? Most itt a lehetőség, hogy az EZO TV profi jósaitól megtudja a választ! Lépjen ki azok közül, akik nem tudják mi történik velük! Van aki tudja és szívesen megosztja Önnel! Beszéljen profi jóasinkkal, és sikeresebben tudja majd alakítani az életét. A jövő bizonyos elemeinek ismeretében egészségesebb, boldogabb, vagy akár gazdagabb lehet! Forduljon a jósokhoz bizalommal. Ők tudják a jövőt, és segíteni akarnak!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 5-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon beváltó hely neve, címe, módja:
EZO.Tv Kft.
Telefonos szolgáltatás 

Felhasználható idő: 15 perc

Hogyan  veheti igénybe a szolgáltatást?

1. Első lépésben vegye elő a maikupon.hu oldalról kapott kupont, amelyben a szolgáltatás 6 számjegyű kódját is megtalálja.

2. Tárcsázza a 061-877-2580 számot. Az automata bejelentkezése után kövesse az ott elhangzó utasításokat. Ha a hatszámjegyű kód megadását elrontaná, akkor sincs gond, a rendszer lehetőséget ad, hogy újra megpróbálja.

3. Kétféle módon választhat jóst: vagy a www.ezo.tv oldalról kiválasztott jós mellékét tárcsázza, vagy operátorunk segít Önnek a választásban. Ezután egy privát telefonbeszélgetés keretében teheti fel kérdéseit a jósnak.

Fontos információk:

A beszélgetés végén, ha marad még felhasználható perc, azt az automata jelzi Önnek. A későbbiekben a  061-877-2580 számon tudja ellenőrizni, hogy hány felhasználható perce maradt, amiket az érvényességi időn belül tud felhasználni. A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseit a 061-877-2509 számon tudja ügyfélszolgálatunknak feltenni.E-amil elérhetőségünk:  info@esotv.hu

A kupon a vásárlástól számított 4 hónapig érvényes (pontos dátum a kuponon)!

A kupont csak 18 éven felüli személy válthatja be!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Ezo TV
Weboldal
Telefon
Fax
Szolgáltatás helye
1000 Magyarország, Telefonos szolgáltatás
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére