Mai­Kupon

Kategóriák

Tudod mire születtél? Ismerd meg Önmagad! 60 perces számmisztikai elemzés sorselemzéssel egy főre a belvárosban, most 2.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A számmisztika elemzés alapján sok mindent megtudhatunk magunkról, segíti az önismeretet. A legfontosabb szám a születésnapszáma. Ez a szám legtöbbször asztrológiai képletünket is alátámasztja. Születésünkkor egy bizonyos konstelláció állt fent, meghatározva az indulás mikéntjét. Megmutatja, hogyan, milyen anyagból dolgozhatunk, ahhoz, hogy életfeladatunkat betöltsük. Ha tudatosan nézzük a számokból átjövő üzenetet, mind pozitív, mind negatív aspektusban, akkor sokkal jobban irányíthatjuk az életünket. Vannak olyan dolgok, amelyek nehezek, és plusz energiát követelnek tőlünk, míg más dolgokat szinte ajándékba kapunk. A számmisztika elemzés alapján sok mindent megtudhatunk magunkról, segíti az önismeretet.Az elemzés tartalma: sorselemzés, jellemzés, rejtett képességek, tulajdonságok, életfeladat, kapcsolatok, munka, hivatás, tanulandó feladatok. 


A számmisztika az asztrológia édestestvére, sok ezer éves tapasztalati tudomány, amely a születés számaiból, és a név betűinek számértékéből következtet. A számok szimbólum rendszerében, benne van sorsunk, személyiségünk, jellemünk, valamint életünk hosszabb és rövidebb ciklusai, és sorsfordulóink is.

 

Életünk minden területén segítséget nyújthat az elemzés a számok segítségével. Segít az önismeretben, az életed értelmét megtalálni, rávilágít a párkapcsolati problémák okaira, hogy illetek-e egymáshoz, könnyen vagy sok nehézséggel, problémával jár együtt a kapcsolatotok, irányt ad hivatásod megtalálásában. 

 

Minden betűt egy-egy számhoz rendelhetünk, így a nevünk alapján egy teljes képet kapunk magunkról, illetve milyen képet mutatunk magunkról és szembesülhetünk rejtett belső tulajdonságainkkal is. Fő jellemvonásainkat születésnapunk alapján tudhatjuk meg. Születési dátumunkból sok mindent megtudhatunk, egyebek mellett életfeladatunkat is. Életünk minden területén segítséget nyújthat az elemzés a számok segítségével. Segít az önismeretben, irányt ad hivatásunk megtalálásában, segít felszínre hozni az egyénben rejlő értékeket.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A szolgáltatás a belvárosi Szépítők Házában vehető igénybe, melynek időtartama: 60 perc.

 

Előzetes időpont egyeztetés szükséges: 

- Telefonon: 06/20-486-8696
- E-Mailben: varga.nina.maria@freemail.hu
- Facebookon: Mária Varga természetgyógyász-reflexológus

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.MaiKupon Expressz! – Limitált darabszám: A megrendelést követően 72 órát várunk a pénz beérkezésére. Ha ez idő alatt nem érkezik be a befizetett összeg, akkor a megrendelést érvénytelenítjük!
Szolgáltató
Varga Mária
Cég
Szépítők Háza
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1136 Budapest, Hollán Ernő utca 44
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére