Mai­Kupon

Túlsúly, ödéma, vízvisszatartás, cellulit, pigmentálódás, laza bőrszövet? Te is szenvedsz ezektől a tünetektől? Orvosi nyomásterápia aromaterápiás zsírbontó és cellulit kezelő pakolással 5000Ft helyett 2500Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az orvosi nyomásterápia egy mechanikus terápiás módszer. Kontrollált nyomású pneumatikus masszázs, ami segít leküzdeni a keringési rendellenességeket. A kezelés kellemes, kényelmes, mintha masszíroznának és relaxációs élményt is nyújt.


Ez a nyirokmasszázs aktiválja a vénás és nyirokkeringést, segíti a szöveti nedvek, méreganyagok elvezetését a szervi szűrőink irányába. Megszabadít a felesleges narancsbőrtől, a felgyorsult anyagcserével karcsúsodni kezdesz, növeli a szövetek rugalmasságát, és visszaállítja azok életképességét. Ezért  ajánlott szülés utáni kezelésként is.
Megelőzhető a viszerek kialakulása, újra helyreáll lábaidban a véráramlás.
A gép a kezelt problémának megfelelően választja ki a kezelési programot. Ezáltal személyre szabható a kezelés.
 
A cellulitisz program mechanikailag összetöri a zsírdepókat, a nyirok program elősegíti, hogy a felszabadult zsír a nyirokrendszeren keresztül távozzon a szervezetből.
 
A kezelés lehet alkalomszerű, különböző alakformáló programok része, vagy 5-10 alkalmas kúraszerű kezelés. Ilyenkor heti 2-3 alkalom javasolt.
 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez telefonos egyeztetés szüskéges a +36 20 9566433-as telefonszámon.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Szilágyi Anikó
Cég
Holisticbeauty Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére