Mai­Kupon

Kategóriák

Túlvilági üzenet. Hívd meg segítségemmel elhunyt szeretteidet.Személyre szabott üzenet a túlvilágról. 5 000 Ft helyett 3 000 Ft. Most fizetendő: 975 Ft.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Hívd meg segítségemmel elhunyt szeretteidet, elhunyt ismerősödet. Beszélhetsz elhunyt családtagjaiddal, barátaiddal és feltehetsz nekik kérdéseket. Személyes üzenet elhunyt szeretteidtől! Szeretnéd tudni mit üzennek neked a túlvilágról? Időtartam: kb. 25 perc  

 

Valamelyik elhunyt hozzátartozójával szeretne kapcsoltba kerülni, akkor először meg kell tudnom, hogy áttudott-e menni a túlvilágra, nem maradt-e itt a köztes asztrál világban. Ezt a mellettem lévő angyaltól tudom megkérdezni. Minden embernek, ha meghal kilép a szellemteste a fizikai testéből. Ez egy úgynevezett energiatest, ami pont úgy néz ki mint amelyik fizikai testből kilépett. Ha a hozzátartozójának sikerült átmenni a túlvilágra, akkor még egy engedélyt kell kérnie, hogy lejöhessen hozzánk. Amint engedélyt kapott és megérkezett én közvetlen hallom amit mond és közvetítem. A hozzá intézet kérdéseket, mondanivalót nem kell közvetítenem, azt ő közvetlenül hallja. Ilyenkor el lehet vele beszélgetni, hogy milyen neki ott, milyennek lát minket onnét, tanácsot lehet kérni tőle, ha nem sikerült halála előtt elköszönni tőle, ilyenkor meg lehet tenni.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Ajánlat feltételei: Minden esetben előre bejelentkezés szükséges a 06-70 588 66 94 es telefonszámon. Szolgáltatás időpontja: szerda 14-20-óráig.

Szolgáltató: Holczer Molnár Betty 

 A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható,

csak a fenti ajánlatra érvényes.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Van Egy Hely Életenergia Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1088 Budapest, Rökk Szilárd utca 11.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére