Mai­Kupon

Kategóriák

Tumormarker vizsgálat, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció ellenőrzés, teljes vérkép és diabétesz szűrés, vizelet ellenőrzés a Budai Magánorvosi Centrumban 13.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Budai Magánorvosi Centrumban a vizsgálatokat gyorsan és kényelmesen végzik. Az eredményeket szakemberek elemzik ki, mely eredmények alapján általános képet kaphat egészségügyi állapotáról, illetve tudomást szerezhet a tünetmentes, vagy kezdeti szakaszban lévő esetleges betegségeiről.Milyen vizsgálatokra jogosult a kuponjával? 

 

  • Teljes vérkép, Tumormarker CEA (vékony és vastagbél daganat, májáttét) vagy PSA vizsgálat (prosztata daganat szűrés) vizeletvizsgálat, diabétesz szűrés, gyulladások ellenőrzése, májfunkció-, vesefunkció-vizsgálat, vashiány-, pajzsmirigy-, hasnyálmirigy funkció, köszvény szűrés. A laboreredmények emailben is kérhetőek a klinikán.

 

A szűrőcsomag segítségével, akár korai szakaszban is fel lehet ismerni a különböző betegségeket, így ennek köszönhetően, azok még kiválóan kezelhetőek, vagy akár visszafordíthatóak. Magyarországon a halálozási okok második helyén a daganatos megbetegedések állnak. Évente körülbelül 66 ezer új daganatos beteget fedeznek fel. Férfiaknál a prosztata-, és a fej-nyaki rákos betegségei, míg nőknél a vastagbélrák, valamint az emlőrák száma mutat némi emelkedést. A daganatos betegségeknél különösen fontos a megelőzés, a rendszeres szűrővizsgálatok elvégzése és a korai diagnosztika. A tumormarker vizsgálatok és rendszeres szűrések segíthetnek abban, hogy időben felismerhetővé váljanak a kialakulóban lévő betegségek. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A Budai Magánorvosi Centrum pontos címe: 1117 Budapest, Fehérvári út 82. Bejárat a Bánát utca felől. 

 

A vizsgálatra előzetes bejelentkezés szükséges H-P 08-14 óráig: az alábbi telefonszámokon: +36-1/794-3980 vagy +36-20/356-4353. Egy személy több kupont is vásárolhat és felhasználhat.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Budai Magánorvosi Centrum
Cég
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1117 Budapest, Fehérvári út. 82
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére