Mai­Kupon

TurbóTréner a villámgyors változás! 3 alkalmas EMS Tréning + Ruhahasználat + Egy pohár 9,7pH légköri víz hihetetlen kedvezménnyel 7200Ft-ért 18000Ft helyett!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Nőknek és férfiaknak egyaránt!

Magasabb teljesítményszint, csodás megjelenés, fejlett testtudat, gyönyörû tartás csak néhány a számtalan pozitívum közül, amit kínálunk.

Az elektromos edzőkészülék az élsportban, az orvosi rehabilitációban és az ûrhajózásban már régóta jelen van, most pedig számodra is elérhető. Az EMS (Electro-Myo-Stimulation, vagyis elektromos izomstimuláció) technológia intenzív izommunkára ösztökéli a testet, ami leginkább egy súlyzós, ellenállással végzett edzésre hasonlít.  Elõnye, hogy rövid idő alatt, ízületi terhelés nélkül, a felszíni és a mélyizomzat egyidejű stimulálásával dolgoztatja meg az izmokat. Az edzést kismamák szoptatás mellett is igénybevehetik, mert kisbabájukat elhozhatják az edzésre! Kevesebb idõ - látványosabb eredmények:

 • A TurbóTréner elektromos izomstimuláló gép szinte az egész izomzatot egyszerre dolgoztatja meg, így az edzésre fordítandó idõ mindössze 15-20 percre korlátozódik.
 • A testre pontosan felfekvõ elektródáknak köszönhetõen minden impulzus pontosan célba talál, így nincs rosszul végrehajtott gyakorlat, csak tiszta és minden ízében eredményes erõsítés.

 Minden edzéshez kiváló partner!

 • Kezdõknél és élsportolóknál, rehabilitációban vagy egyszerûen csak a szép test elérésében a TurbóTréner alakformáló Stúdió nagyszerû lehetõséget nyújt a gyors és hatékony izomépítésre.

 A TurbóTréner EMS Izomstimulációs Technológia mindenki számára elérhető, gyors és rendkívül eredményes módja a testedzésnek. Megtapasztalhatod, hogy milyen heti 2x20 perces TurbóTréner edzéssel elérni 2-3 hónap leforgása alatt több év kitartó munkájának eredményét!

 A TurbóTréner EMS Technológia intenzív izommunkára ösztökéli a testet, ami egy súlyzós, ellenállással végzett edzésre hasonlít, ám annál rövidebb idő alatt, izületi terhelés nélkül, a felszíni és mélyizomzat egyidejű stimulálásával dolgoztatja meg az izmokat. A módszer az élsportban, az orvosi rehabilitációban, a prevencióban és a mindennapi edzésekben ugyanúgy alkalmazható.

 

 A TurbóTréner EMS technológia pozitív hatásai:

 

 • Célzott izomépítés: a testre pontosan felfekvő elektródáknak köszönhetően minden impulzus pontosan célba talál, nincs rosszul végrehajtott gyakorlat.
 • Izületek terhelésének kiküszöbölése: mivel az elektromos impulzus célzottan az izomzatra hat, a súlyzós edzésekről ismert izületi terhelés veszélye elhárul.
 • Kis időráfordítás: mivel szinte a teljes izomzatot egyszerre tudjuk dolgoztatni, az edzésre fordítandó idő mindössze 15-20 percre korlátozódik.
 • A környező szövetek jobb vérellátása: az izompumpa a celluitisz elleni küzdelem egyik leghatékonyabb módja.
 • Zsír csökkenése: a hatékony erősítő edzés igazi kalóriaégető kemencévé változtatja a szervezetet.
 • Jobb közérzet és testtartás: az elektromos izomstimuláció képes elérni, és megdolgoztatni a mélyebben fekvő tartóizmokat is.
 • Csökkenő hátfájás:  az edzőmellénybe szerelt elektródák segítségével megerősödnek a gerinc melletti izmok, így kiküszöbölődnek a gyenge tartóizmoknak köszönhető panaszok.
 • Csontritkulás, csonttörések megelőzése: a nehezebb izomzat arra kényszeríti az őket tartó csontokat, hogy megvastagodjanak, így erősebbek és ellenállóbbak lesznek.
 • Személyre szabott, diszkrét edzésprogram: minden izomzatot a számodra legmegfelelőbb módon terhelhetünk ráadásul anélkül, hogy bárki láthatná, mekkora ellenállással dolgozol.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. december 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az edzés 20 percet vesz igénybe.

A kupon beváltásához előzetes időpontegyeztetés szükséges a +36 70-237-1678-es telefonszámon.

Egy személy csak egy kupont használhat fel, az esetlegesen ajándékba kapott kuponok árát beszámítjuk teljes áru edzés vagy teljesáru bérletvásárlás esetén.

A kupon december 31-ig érvényes.

A kupon beváltható a Lurdy ház 149-es üzletében, h-p:10-18 óráig.

A parkolás ingyenes!

Egy személy 1 kupont vehet saját részre, 5-öt ajándékba.

Az ár: 3x5500 (edzés)+3x500 (ruhahasználat) = 18000  engedménnyel: 7200,- Ft

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
TurbóTréner Alakformáló Stúdió
Cég
Sikermix Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére