Mai­Kupon

Turbózd fel frizurádat a nyári hónapokra! Női hajvágás (rövid és félhosszú hajra) szárítással és 2 lépcsős Technique hajszerkezet javító kezeléssel most 58% kedvezménnyel, csak 3990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!  • Megviselték hajadat az elmúlt hónapok? Szeretnéd, hogy újra fényes, lágy tapintású  és ápolt legyen?
  • Ha megoldást szeretnél száraz és töredezett hajadra akkor használd ki Technique profeszionális hajápolócsalád által nyújtott hajszerkezet javítást, hogy hajad újra szép és ápolt legyen!


  • Az ajánlat tartalma: Mosás, női hajvágás, és a Technique hajszerkezet újraépítő termékcsalád segítségével, 2 lépcsős hajszerkezet újraépítés és szárítás.
  • Éleszd újjá a magas minőséget biztosító Technique termékek segítségével károsodott és megviselt hajadat. 
  • A minden napjainkban rengeteg káros hatás éri a hajszál szerkezetét és természetesen mi nők szeretünk mindig szépek és ápoltak lenni. (Klóros víz úszás során, megviselete a hajadat  a sok hajszépészeti beavatkozás.) Amennyiben a szeretnél megszabadulni a száraz és töredezett szerkezetű hajtól akkor itt az ideje, hogy megújulva lépj a nyárba. Az eljárás során a  haj számára fontos,és értékes tápanyagokat juttatunk be a haj szerkezetébe,aminek az eredménye azonnal látható és tapintható! A haj regenerálódik, feltöltődik, életerősebb és fényesebb lesz. A kupon a hajszerkezet javítás mellett tartalmaz mosást, hajvágást és szárítást is.  

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

  • A kupon készpénzre nem váltható és más kedvezményekkel nem vonható össze!
  • Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: 06/70-282-1704!
  • A szolgáltatás az Abbronzátó Szépségszalonban vehető igénybe!
  • A kuponnal az alábbi szolgáltatásokra vagy jogosult: mosás, női hajvágás, 2 lépcsős hajszerkezet újjáépítés és szárítás. 
  • Hosszú haj esetén a szolgáltatás árából adódó különbözetet a szolgáltatónál készpénzben kell kiegyenlíteni. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Balogh Margó
Cég
Abbronzáto Szépségszalon
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Népfürdő utca 17/e
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére