Mai­Kupon

Turbózd fel frizurádat és rázd meg megújuló sörényedet! Próbáld ki a rég elfelejtett, de forradalmasított hajégetéses eljárást vágással, gőzburás pakolással, most 59% kedvezménnyel csak 3600 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Töredezik a hajad? Szeretnéd, hogy ápolt, egészséges és gyönyörű legyen ismét a hajkoronád? Akkor próbáld ki a teljesen biztonságos, a napjainkban újra forradalmasított hajégetéses eljárást, hogy hajkoronád felfrissüljön és megszabadulj töredezett hajvégeidtől!  

Hosszú és félhosszú hajra itt van a forradalmian új eljárás! Egy régi fodrászati eljárás új köntösben a csodálatos szép hajért! Turbózd fel frizurádat és varázsold el környezetedet!  Hajégetéses eljárás, vágás, pakolás és gőzburázás egyben a szép haj érdekében!

Amennyiben kétségeid támadtak és félted hajkoronádat ne habozz és hívd bátran és bizalommal a szolgáltatót! 

 Milyen az egészséges, ápolt haj?

Puha tapintású, fényes, lágy esésű, töredezettség- mentes. A hajápolás mindig nagyon fontos része az életünknek. Mindenki szereti, ha hajkoronája egészséges és gyönyörű. Manapság azonban rengeteg fizikai hatás éri, például forró hajszárító használata, erős hajkefélés, gyakori hajsimító használata, erős napsütés. Kémiai hatásként pedig vegyszeres munka, dauerolás, erős szőkítés.

Üzletünkben, már egy rég elfelejtett módszerrel, hajvágás nélkül hozzuk rendbe a félhosszú és hosszú hajkoronádat.

Mi a lényege a hajégetéses eljárásnak? A hajaknál az eltöredezett részeket leégetjük, búcsút intve a gubancoknak, ami megkeseríti minden hosszú és félhosszú hajú hölgy életét! Aztán, a hajmosás után kapsz egy gőzbúrás pakolást! Az eljárás végére egy csodálatos, új frizurád lesz! Csillogj mint a sztárok! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Amennyiben kétségeid támadtak és félted hajkoronádat ne habozz és hívd bátran és bizalommal a szolgáltatót az alábbi telefonszámon: 06/30-843-0760 vagy írj e-mailt a következő címre: konty73@freemail.hu

Előzetes bejelentkezés szükséges a következő telefonszámon: 06/30-843-0760.

Sok szerettel várnak mindenkit  az igényes és barátságos Új Hullám Fodrászatban, mely jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Új Hullám Fodrászat
Telefon
Szolgáltatás helye
1115 Budapest, Bártfai utca 38
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére