Mai­Kupon

Üde arc! Intenzív Ránckezelés és bőrvitaminizáló kezelés a Morgana P. Szalonban, a belvárosban + ajándék szempakolás! 9 500 Ft helyett csak 3 450 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Legyen fontos a bőre, hagyja, hogy gondoskodjunk róla!

A kezelés közben a bőrt peelingezzük, majd ultrahangos hatóanyagbevitel és speciális ránckezelés történik, amellyel látványos bőrrugalmasító, feltöltő, regeneráló hatás érhető el. Serkentjük a sejtek anyagcseréjét, a nyirokcirkulációt gyorsítjuk.Tökéletesen kezelhetők a felszíni ráncocskák, puffadások, a mélyebb ráncok, és barázdák. Kezelésünkhöz intenzív ránctalanító komplexet használunk.

A kezelés igénybevétele kúra formájában ajánlott.

A kezelés időtartama körülbelül 40 perc.20 éves kor után bőrünknek folyamatos gondoskodásra, karbantartásra, táplálásra van szüksége, hogy megőrizzük fiatalosságát, késleltessük az öregedési folyamatát, hiszen a környezeti ártalmak, az életmód, a nem megfelelő táplálkozás és biológiai óránk működése rajta hagyja nyomát bőrünkön.

Ebben a kezelési csomagunkban bőre most megkaphatja azt a kezelést, mely lépésről lépésre tisztítja meg és tölti fel a bőrét tápanyagokkal, vitaminokkal. Finom szöveti mikromasszázst végzünk, miközben, tornásztathatjuk az arc felszíni bőr és a mélyebben elhelyezkedő tartó-, mozgató izmait is.

Első lépésként enzimes peelinggel letisztítjuk a felvastagodott felső hámréteget, hogy utat nyissunk a hatóanyagoknak, melyeket a kezelés során használunk. A magas tápanyag és vitamin tartalmú bőrregeneráló és intenzív ránctalanító komplexet egy speciális „bőrfeszesítő” géppel visszük be, mellyel ultrahangos kezelést  és ezzel egy időben interferenciás izomtornáztatást, stimulást végzünk. Ezzel a módszerrel remekül tudjuk kezelni a mimikai ráncokat, oldjuk a szem körüli ráncocskákat, puffadásokat, a száj körkörös ráncait, az orr, az ajak mély barázdáit. és a mozgó, rugalmasító izommozgást is folyamatosan láthatjuk, nyomon követhetjük. Ennek eredményeként bőre feltöltődik vitamnokkal és a funkcióihoz szükséges ásvanyi anyagokkal, a mikromasszázs jótékony hatással van a szövetekre, az összetapadt, feszült arcizmok, melyeknek mimikai ráncait köszönheti fellazulnak, így a ráncok kisimulnak. A kezelés fájdalmatlan, sőt nagyon kellemes, bizsergető érzés. .

 

Ajándékunk egy ránctalanító szempakolás!

 

A felhasznált készítmények mindegyikére jellemző, hogy magas koncentrációban tartalmaznak speciálisan összeválogatott növényi eredetű hatóanyagokat, a bőr regenerálását, vitalitását biztosító vitaminokat, ásványi anyagokat és a táplálásról gondoskodó növényi olajkomplexeket.
A gondosan összeválogatott hatóanyagok szinergens hatásukkal garantálják a hosszan tartó eredményt.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. augusztus 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket a 06 70/324 7362 telefonszámon.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .

 

www.morganapszepsegszalon.com

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére