Mai­Kupon

Üde, fiatal arc!! Tű nélküli Mezoterápiás arcfiatalítás növényi őssejtel és hyaluronsavval a Morgana P. Szalonban, a belvárosban: 22 500 FT helyett csak 4 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A  tű nélküli mezoterápia vagy mesoderm kezelés, ill sejtregenerálás, melyek mindegyike tű nélküli eljárás. Hatására könnyen megnyílnak az aquagén csatornák, megfelelő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, ezáltal a legtöbb bőrproblémára kiváló kezelési alternatívát tud kínálni. A speciális szérumfej segítségével fokozatosan adagolva juttatjuk a hatóanyagot a kívánt mennyiségben a bőrfelületre anélkül, hogy kárba veszne. A hatóanyag ezen technológia segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe jut el.Lágy biogél peelinggel  eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és a bőrön lévő szennyeződéseket. A serkentő mikro masszázst az olívamag őrlemény biztosítja. Növényi hatóanyagai már a peeling alkalmazása közben elkezdik a bőr  feltöltését, hidratálását.

A kezelés egyik speciális hatóanyaga egy különleges svájci alma őssejtjeiből kinyert hatóanyag, mely lassítja a sejtek idő előtti öregedését, védi a bőr sejtjeit és visszaadja vitalitásukat. Ezek az őssejtek kompatibilisek az emberi bőrrel, így képesek megóvni azt, a bőr megkapja a  hatóanyagokban izolált friss növényi őssejteket.  A másik hatóanyag a Hyaluronsav, mely biztosítja a nedvességmegkötést,  fenntartja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat és a mély vonalakat, növeli a bőr feszességét.


Az alkalmazott speciális ránctalanító szérum hatóanyagai a különleges svájci alma őssejt és  a hyaluronsav, melyek  hosszantartó lifting hatást, láthatóan simább és feszesebb bőrt biztosítanak a leghatékonyabb természetes új generációs összetevők segítségével.

 

A kezelés után a ráncok kisebbek, a bőr telt és hidratált, üde színűvé válik.

Több éves kutatómunka eredményei bizonyítják, hogy a növényi őssejtek elősegítik a bőr természetes regenerálódását. A svájci almás őssejt szigorú biotechnológiai eljárással olyan legmagasabb hatékonyságú, minőségű hatóanyagokat vonnak ki, amik 80%-osan javítják a bőr sejtjeinek életképességét. Nagy koncentrátumban tartalmaznak hyaluronsavat is, mely az emberi szervezetben is jelen van.

Használatuk során jól regenerálják, megújítják a bőrt, védik a sejteket, beindítják a kollagén és elasztin képződést, amely elősegíti a bőr megfiatalodását. Nagyon erős antioxidáns hatásuk is van.

 

A kezeléseket kúraszerűen ajánljuk vendégeinknek.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket a 06 70/324 7362 telefonszámon.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére