Mai­Kupon

Üde, fiatal arc!! Tű nélküli Mezoterápiás arcfiatalítás növényi őssejtel és hyaluronsavval a Morgana P. Szalonban, a belvárosban: 22 500 FT helyett csak 4 490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A  tű nélküli mezoterápia vagy mesoderm kezelés, ill sejtregenerálás, melyek mindegyike tű nélküli eljárás. Hatására könnyen megnyílnak az aquagén csatornák, megfelelő tápanyagellátást biztosítva a bőrnek, ezáltal a legtöbb bőrproblémára kiváló kezelési alternatívát tud kínálni. A speciális szérumfej segítségével fokozatosan adagolva juttatjuk a hatóanyagot a kívánt mennyiségben a bőrfelületre anélkül, hogy kárba veszne. A hatóanyag ezen technológia segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe jut el.Lágy biogél peelinggel  eltávolítjuk az elhalt hámsejteket és a bőrön lévő szennyeződéseket. A serkentő mikro masszázst az olívamag őrlemény biztosítja. Növényi hatóanyagai már a peeling alkalmazása közben elkezdik a bőr  feltöltését, hidratálását.

A kezelés egyik speciális hatóanyaga egy különleges svájci alma őssejtjeiből kinyert hatóanyag, mely lassítja a sejtek idő előtti öregedését, védi a bőr sejtjeit és visszaadja vitalitásukat. Ezek az őssejtek kompatibilisek az emberi bőrrel, így képesek megóvni azt, a bőr megkapja a  hatóanyagokban izolált friss növényi őssejteket.  A másik hatóanyag a Hyaluronsav, mely biztosítja a nedvességmegkötést,  fenntartja a bőr rugalmasságát, csökkenti a ráncokat és a mély vonalakat, növeli a bőr feszességét.


Az alkalmazott speciális ránctalanító szérum hatóanyagai a különleges svájci alma őssejt és  a hyaluronsav, melyek  hosszantartó lifting hatást, láthatóan simább és feszesebb bőrt biztosítanak a leghatékonyabb természetes új generációs összetevők segítségével.

 

A kezelés után a ráncok kisebbek, a bőr telt és hidratált, üde színűvé válik.

Több éves kutatómunka eredményei bizonyítják, hogy a növényi őssejtek elősegítik a bőr természetes regenerálódását. A svájci almás őssejt szigorú biotechnológiai eljárással olyan legmagasabb hatékonyságú, minőségű hatóanyagokat vonnak ki, amik 80%-osan javítják a bőr sejtjeinek életképességét. Nagy koncentrátumban tartalmaznak hyaluronsavat is, mely az emberi szervezetben is jelen van.

Használatuk során jól regenerálják, megújítják a bőrt, védik a sejteket, beindítják a kollagén és elasztin képződést, amely elősegíti a bőr megfiatalodását. Nagyon erős antioxidáns hatásuk is van.

 

A kezeléseket kúraszerűen ajánljuk vendégeinknek.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. június 16-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kezelés igénybevételéhez előzetes bejelentkezés szükséges.

Páros héten délelőttönként, páratlan héten délutánonként várjuk a bejelentkezéseket a 06 70/324 7362 telefonszámon.

A szalon nyitvatartása hétköznaponként 08.00 - 20.00, szombaton bejelentkezés szerint 08.00-14.00 .

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Morgana Szépségszalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Podmaniczky utca 6.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére