Mai­Kupon

Üde, selymes arcbőrre vágysz? Most mindez 2500 ft ért megvásárolható, 5000 ft helyett. A teljes kezelés: regeneráló arckezelés, arc, nyak, dekoltázs masszázs, és táplálkozási tanácsadás.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Bánfi Bettina kezei között megszépülhetsz. Természetes bio kozmetikumokat használ a kezelések során, melyek nem tartalmaznak tartósítószert.

Előszőr diagnosztizálja a bőrt, majd a megfelelő kozmetikummal a kényeztető, regeneráló arckezelés következik, gyümölcssavas radírral, AHA, arc, nyak, és dekoltázs masszázs, tisztítás és pakolás, ezenkívül egészség tanácsadással is segíti a vendégei bőrének frissen tartását.  

 Perla Beauty Szalon nyugalma és szépsége is kényezteti a vendégeit.  Fiatalodás, regenerálás, masszázs, és táplálkozási tanácsadás, mindez egy helyen! Bánfi Bettina a kozmetikusok legkorszerűbb eljárásait figyelembe véve fiatalítja meg vendégeit. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. március 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30/7089-428

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bánfi Bettina
Cég
Zselé szépítő szépség szalon
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Csengery utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére