Mai­Kupon

Új év, új haj:Elegáns, trendi egyenes haj az ünnepekre és az új évre! Extra erő, egyenes haj! Új: Extra Erős Keratinos Hajegyenesítés 3 - 4 hónapig tartó hatás: 30 000 Ft helyett 9 490 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Extra Erős brazil kakaós keratinos hajkiegyenesítés! A nyári melegben, vagy a tengerparton sem kell lemondanod a szép és egészséges hajról. Ha naponta túl sok időt vesz igénybe a hajad, most sohasem látott extra erővel  egyenesítheted és ápolhatod nálunk! Felejtsd el a napi hajvasalást! A keratinos hajkiegyenesítés hatása 3-4 hónapig tart!

 

 A leghatékonyabb és legkíméletesebb hajegyenesítés, mely hosszú időre megkönnyíti a hétköznapokat védi és ápolja a hajad. És ami a legfontosabb gyönyörű csillogóvá és selymes tapintásúvá változtatja frizurádat.

Az eljárás valóban nagyon hatékony, mivel normál, szőkített és festett hajra is tökéletesen alkalmazható, ellentétben sok más eljárással. A kezelés után aznap már hajat moshatsz.

A natura keratin termékekben található kivonatok organikus körülmények között termesztett növényekből kerültek előállításra.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. március 24-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos bejelentkezés szükséges:  30/4873040

Nyitvatartás: H-P: 9-20 Szombat: 10-16

 

Bővebben:  http://kiropraktor.hu/index.php/szepsegapolas/keratinos-hajegyenesites

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Bölöni István
Cég
Z-10 KFT
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1066 Budapest, Zichy J u 10
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére