Mai­Kupon

Új hajszín, és hajforma hajápolással!
Hajfestés + mosás + hajápolás + vágás + szárítás 8 100 Ft. helyett 3 900 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Mndíg jót tesz a testnek és a léleknek egy kis megújulás.  Most itt a kedvező lehetőség, hogy hihettelenül kedvező áron lépj a változás útjára: 

Töredezett a hajad? Elvesztette a fényét? Nyerd vissza egésszéges ragyogását!

Professzionális festés, vágás, hajápolás a gyönyörű hajért.

 

Lepd meg magad, és barátnőidet is!Egy új gyártási technológiával készült, amely lehetõvé teszi a haj számára, hogy az megfelelõ táplálás által visszanyerje fõ alkotóelemeit: a vizet, a proteineket és a zsírokat.
HATÉKONYAN REGENERÁL ÉS MAXIMÁLISAN VÉD, MELY ELÕSEGÍTI A HAJFESTÉK KEDVEZÕBB BEHATOLÁSÁT.

A kis molekulaméretû oligopeptidek lehetõvé teszik a haj rostjaiba való jobb behatolást és a haj proteinjeihez való kapcsolódást, amely egyéb jótékony hatásai mellett belülrõl biztosítja a szerkezeti megújulást. Emellett egy különleges irritáció gátló molekula az alkalmazás alatt védõréteget képez a bõrön és hajon.

Bármilyen hajhosszra!

Hajfesték:

Az IMPERITY COLORS egy új professzionális festékcsalád zöld tea kivonattal, búza- és mandula proteinnel, valamint B5 provitaminnal.

1. HATÉKONYAN REGENERÁL  ÉS  MAXIMÁLISAN VÉD, AMELY ELŐSEGÍTI A HAJFESTÉK KEDVEZÕBB BEHATOLÁSÁT.
A kis molekulaméretû oligopeptidek lehetővé teszik a haj rostjaiba való jobb behatolást és a haj proteinjeihez való kapcsolódást, amely egyéb jótékony hatásai mellett belülről biztosítja a szerkezeti
megújulást. Emellett egy különleges irritáció gátló molekula az alkalmazás alatt védőréteget képez a bőrön és hajon.

2. MÉLY ÉS HOSSZANTARTÓ HIDRATÁLÁS
A hajszálak felhámrétegén keresztül a hajkéregbe történő mély behatolás, valamint a molekulák valódi vízmegkötő képessége együttesen lehetővé teszik a hosszan tartó, mély hidratálást. Ezen felül
elősegítik a haj megfelelő vízháztartásának megőrzését a páratartalommal szemben, amely szemmel látható esztétikai hatást gyakorol a frizurára. A haj ezáltal erőssé, ragyogóvá és könnyen fésülhetővé válik.

3. KIEGYENSÚLYOZOTT FORMULA: HOSSZAN TARTÓ HAJSZÍN ÉS AZ ÕSZ HAJSZÁLAK 100%-OS FEDÉSE
A hidratáló oligopeptidek és a kiváló minőségű pigmentek együttes hatásának eredményeképpen ragyogó, gazdag hajszínek születnek az ősz hajszálak optimális mértékű, 100%-os elfedésével. A pontos, kiegyensúlyozott formula biztosítja a stabil, nem fakuló és hosszú ideig ragyogó hajszínt. Alapja egy forradalmian új alapanyaggal gazdagodott, amely felszívja és megszünteti az ammóniaszagot.

Aktív hatóanyagai:

Zöld tea kivonat
A zöld teát évezredek óta használja az emberiség anti-oxidáns, tisztító és gyulladás csökkentő tulajdonságai miatt.

Búza protein
Vékony filmréteget képez a haj körül, belülről táplálja és védelmezi azt, vízháztartását kiegyensúlyozza. Tömeget és fényt ad a hajnak.

Édes mandula protein
Tápláló, nyugtató, védelmező tulajdonságokkal rendelkezik.

D-Panthenol (B5 provitamin)
Hidratáló, nyugtató, újjáépítő tulajdonságai vannak. Megerősíti, javítja a haj struktúráját, volument ad annak és ellenállóvá teszi. Megőrzi a hajszerkezet nedvességtartalmának természetes egyensúlyát.

 

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpont egyeztetés szükséges! Telefon. 06-30-649-5406, Tóth Hajnalka

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hajni Fodrászat
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1161 Budapest, Rákosi út 81
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére