Mai­Kupon

ÚJ SZÍN! ÚJ HÁZ! MOM SZÍNHÁZ! Karinthy Ferenc: Bösendorfer – Dunakanyar két egyfelvonásos előadás a MOM színházban most hihetetlen áron most 2800Ft helyett csak 2000Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Kísérlet.Játék.Szeretet.Színház.

Lehet-e egyszeriben közünk egy ismeretlenhez? Egy véletlen találkozás, félretárcsázás során? Találunk-e bármit a másikban, ami hirtelen meglep bennünket? Amikor valamiért ott áll pőrén, védtelen, egy pillanatra felfedve gyengeségeit.Az "Új szín - Új ház - MOM Színház"  egy új kezdeményezés, mely arra vállalkozik, hogy  a budai régióban felélessze a színházba járás nemes hagyományát, ráébresszen arra, miszerint színházba járni nemcsak Pesten, de Budán is érdemes! A MOM Kulturális központ befogadó színházként színvonalas színházi előadások megrendezését vállalja.


A Dunakanyar egy tipikus eszpresszó-helyzet, melyben a vendég megpróbál vigaszt találni a pultos nőben, talán az első emberben, akibe aznap este beleakadt. Ki-be forgatják a szavakat, a szándékokat, mígnem azt sem tudni, ki mit szeretne már valójában a másiktól.

A Bösendorferben szinte gyilkosságig jut el egy ostoba telefontréfa.

Karinthy Ferenc figuráit talán a magány űzi, hogy ilyesféle próbálkozásokat, bátortalan vagy éppen frivol lépéseket tegyenek egy-egy vadidegen felé.

Szereplők: Dunakanyar – Fehér Anna, Márton András
Bösendorfer – Tímár Éva, Zöld Csaba

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2011. november 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Jegyátvétel november 29-ig, 18h-ig a Károly Krt. 21. Broadway Jegyirodában. 

A jegyiroda telefonszáma +361 7800780.

A kupon kizárólag a 2011. november 30-ai 19 órás előadásra szól.

Az előadás a MOM Kultúrális Színháztermében lesz megtartva, Budapest 1124. Csörsz utca 18.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Broadway Jegyiroda
Cég
Broadway T. Hungary Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1075 Budapest, Károly Körút 21.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére