Mai­Kupon

Kategóriák

Újdonság a szépségápolásban! 4 alkalmas professzionális Physiomins ridolízis arcfeszesítő kúra, foglalja le kuponját most 2.000 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tegyen Ön is bőre luxusáért egy speciális eljárás segítségével! A 4 X 30 perces kezelések során Ön egy professzionális bőrrekonstrukciót, és látványos ránctalanítást  tapasztalhat meg. Ajánlatunk azért egyedi és speciális, mert ez a kezelés serkenti a kollagéntermelődést a bőrben, és hosszútávú ráncfeltöltést eredményez.  A kezelésnek köszönhetően nem a reklámszövegekből ismert arc-és bőrfiatalítás ígéretét kapja a vásárló, hanem valódi professzionális kezelést és üdébb, fiatalosabb arcbőrt már egy kezelés után is!
A ridolízis eljárás csökkenti a ráncokat és a finom vonalakat! A kezelés elektródákon vezetett mikroáram alkalmazásával teszi lehetővé a mimikai ráncok halványítását, serkenti a kollagéntermelődést, hosszútávú ráncfeltöltést eredményez. Az eljárás vadonatúj, a mikroáram izomstimuláló hatására épít, így külső anyagok (pl. botox) bevitele és sebészeti eljárások nélkül, természetes módon hat a bőrszövetre.Fiatalodjon természetes módon mindenféle vágások és kemikáliák nélkül.

 

A ridolízis forradalmian új szépészeti eljárás, amely lehetővé teszi a gyors, hatékony, fájdalom- és beavatkozásmentes ránctalanítást. Megoldást kínál azoknak, akik tónusosabbá, feszesebbé szeretnék tenni arcukat, tokájukat. Egy alkalommal a kezelési idő: 30 perc.

 

Kezelés menete:

 

A vendég kezelés közben izmainak megfeszülését érzi, mely passzív gimnasztikának felel meg.A ciklus 3 fázisra tagolódik:

  • előreprogramozott előkészítő fázis az izmok felmelegítésére,
  • intenzív izomműködés fázisa,
  • relaxáció,

 

Kezelés közben az izmok megfeszülését érzi, mely passzív gimnasztikának felel meg és elősegíti az adott terület tónusosságának növekedését és a szövetek megújulását. Az eredmény: kevesebb, halványabb ránc, tónusosabb, feszesebb arcbőr. Az eljárás toka kezelésére is alkalmas. Alkalmazható folyamatos kezelésként, vagy alkalmanként is.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Rendelje meg kuponját, most 2. 000 Ft-ért, a fennmaradó 5. 990 Ft a szalonban fizetendő a szolgáltatás igénybevétele során.


Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-263-4687, keresse Kedves Enikőt.


Pontos cím: 1021. Budapest. Tárogató út 2-4. IBS Office Center -1-es szint.


Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 10.00-18.00 óráig.


A parkolás INGYENES!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
IBS Office Center - Physiomins
Cég
Mankusz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1021 Budapest, Tárogató út 2-4
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére