Mai­Kupon

Újdonság a szépségiparban! Hazánkban először 97%-os hatékonyságú bőrfiatalító kazein arckezelés! A siker garantált! Győződj meg róla magad most 20.000Ft helyett 1.990Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van! 

Az általunk alkalmazott hatóanyagok kolloidális méretűek, ezért a bőrön kersztül is felszívónak. A bőr barrier rétegén keresztül jutva a biológiai hasznosulás eléri a 97 %-ot !!!A kolloidált ásványi anyag bevitel igazi forradalmat jelent a szépségiparban !

MIÉRT IS ?

A mai kor „vívmánya” , hogy a sejtjeink folyamatosan ásványi anyagok hiányában szenvednek. Sajnos a mai világban az emberek táplálkozással nem tudják szervezetüknek,sejtjeiknek megadni azt az éltető táperőt, amelynek segítségével tökéletes működésük lenne.

Kialakul a hiányállapot ! Az agy erre válaszként folyamatos „éhségimpulzust” ad és mi csak eszünk és eszünk ! Ennek ellenére mégis megmarad a hiányállapot és már benne is vagyunk a KORAI ÖREGEDÉS ÉS ELHÍZÁS CSABDÁJÁBAN !

MIÉRT ?

A termőföldek értéke a mai világban nagyon felértékelődött ! A napi hírekből folyamatosan értesülhetünk erről ! Nyugaton a termőföldek 80%-ban ásványi anyag hiányosak ! Ez azt jelenti,hogy ezekben a földekben megtermelt zöldség ,gyümölcs szinte értéktelen tömítőanyag szintjére degradálódik . Sejtjeink nem kapják meg alétükhöz szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Ezért kezdett kialakulni a táplálékkiegészítő ipar. Sajnos ez sem hozza az igazi megoldást mert ezek az anyagok többségében szintetikusan előállított anygokból áll !

Sejtjeink nem tudják hasznos táplálékként kezelni őket. Ezért van az , hogy ezeknek a termékeknek a felszívódási arányuk kb. 5 % körül van ! Továbbra is fennmarad a hiányállapot és elkezdődik sejtjeink leépülése.

Minden sejt DNS láncának végén van egy rövid szakasz ,amelyet telomernek hívnak. Minden sejtosztódáskor egy rövid szakasz leszakad a DNS láncról. Orvosi kutatások ezt a jelenséget tulajdonítják az öregedési folyamat elsődleges okaként ! A telomerek „leszakadásának” lassításának felfedezéséért számos Nobel díjat osztottak ki. Ezek megállapítják,hogy minden sejtosztódáskor a telomerek rövidülnek. Amikor elfogynak, a sejt apoptózis állapotba kerül , magyarul elhal ! A kutatók megállapították , hogy ezt a folyamatot az oxidatív stressz és a vitaminok és a szerves kötésű ásványi anyagok hiánya közvetlenűl befolyásolja. Ezek hiányában a gyulladásos folyamatok intenzívebbé válnak és a telomerek gyorsabban szakadnak le a DNS láncról. A következmény : a szervezet gyors öregedése, betegségek kialakulása.

A kozmetikus szakma gyakorlói az elsők között tapasztalják ennek a folyamatnak a bőrre gyakorolt kedvezőtlen hatásait ! A bőrön különböző elváltozások jelentkeznek, amely a belső szervek sejtjeinek ásványi anyag hiányából adódnak. A bőr energetikája alacsony lesz, megjelenése pettyhűdté válik és megindul egy intenzív öregedési folyamat.

A MEGOLDÁS MEGÉRKEZETT…

MINERAL KOLLOID TREATMENT

A sejtek tökéletes működéséhez ásványokra , esszenciális vitaminokra,nyomelemekre és elektrolitokra van szüksége KOLLOIDÁLT FORMÁTUMBAN !!!

MIT JELENT A KOLLOIDÁLT FORMULA ?

A kolloidok olyan nano formátumú oldatok , amelyeknek a mérete 1 nanométertől 500 nanométerig terjednek. A nanométer a mm miliomod része ! Az ilyen méretű ásványi anyagok könnyedén beépülnek a sejtekbe és közvetlenűl éltető energiával látják el azokat.

A cégünk által képviselt hatóanyagok a vörös vértestnél 7.000 szer kisebb méretű szuperásványokat ,nyomelemeket és vitaminokat használ. Ezek az alkotórészek kolloidált formában épülnek be a sejtekbe ! Ez azt jelenti , hogy a felszívódás a nyálkahártyán és a BŐRÖN KERESZTŰL IS BIZTOSÍTOTT !

Ezáltal a sejtek minden olyan összetevőt megkapnak, amelyek a kiegyensúlyozott működésükhöz elengedhetetlen !

- 72 féle ionos és nyomelemet

- 14 féle aminosavat

- 13 féle esszenciális alapvitamint

- 7 féle nélkülözhetetlen alap ásványi anyagot

- ultra nyomelemeket

- szuper elektrolitokat /arany,szelén,vanádium,molibdén,stroncium,germánium stb./

mangosztánt „szupergyümölcsnek” és „a gyümölcsök királynőjének” is nevezik három figyelemreméltó tulajdonsága miatt:

1.      Vonzó íz, illat és megjelenés

2.      Rendkívül gazdag a xantonoknak nevezett fitonutriensekben

3.      Fantasztikus antioxidáns hatással rendelkezik

Kiváló tápanyag és antioxidáns tartalma mellett a mangosztán nyomokban egyes fontos vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz. Emellett a mangosztán tele van olyan jótékony hatású növényi anyagokkal, mint a xantonok, amelyek elsősorban erős antioxidáns hatásukról ismertek; továbbá kiváló íze van, így a „szupergyümölcs” a modern táplálkozástudomány fontos eleme.

 

Ezek az anyagok mivel kolloidált formában vannak ,áthatolnak a sejthártyán így közvetlenűl segítik a sejtek működését !

Az általunk alkalmazott hatóanyagok kolloidális méretűek , ezért a bőrön kersztűl is felszívónak.

A bőr barrier rétegén keresztűl jutva a biológiai hasznosulás eléri a 97 %-ot !!

MINERAL KOLLOID TREATMENT HATÁSAI

- Javítja a sejtek anyagcseréjét / 91 féle életfontosságú tápanyag /

- Semlegesíti a káros szabadgyököket / magas resveratrol tartalom /

- Segíti a sejtépítő anyagok bőrbe juttatását / gép nélkül is /

- Erősíti a kötőszövetet

- Azonnal látható feszesebb bőrtónus /lifting hatás /

- Lassítja a bőr öregedési folyamatait

- Szuper ránctalanító hatás

és plussz:

- TESTZSÍR SZABÁLYOZÓ – ALAKVÁLTÓ 12 HETES PROGRAM , NINCS JO-JO EFFEKTUS !!!

- Belsőleg is alkalmazható fiatalító ital

- A siker garantált !

- Elégedett Vendég

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 20-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Bejelentkezés: +36 (30) 971-7676

Helyszín: Angyali Érintés Szépség-Ezo Központ Kft.
1094 Berzenczey utca 3.

Nyitvatartás: Hétköznap 8:00-20:00 (Telefonos bejelentkezés szükséges!)

Személyenként 1, ajándékba 2 kupon vásárolható az ajándékozott nevére!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angyali Érintés Szépség Szalon
Cég
Bozóki Brigitta E.V.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1094 Budapest, Berzenczey utca 3.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére