Mai­Kupon

Újdonság a tökéletes alak megformálásáért!
Lipo zsírtörés + testtekercselés: 3 alkalmas bérlet: 7 000 Ft helyett 3 290 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Tökéletes alakot akarsz? Szabadulj meg a zsírpárnáidtól! Ints Búcsút a kilóknak és a narancsbőrnek! Karcsúsodj könnyedén! A LIPOvibrációs alakformáló kezelésünket neked találták ki! A legeredményesebben LIPO masszázzsal + Testtekercseléssel kezelhetünk petyhűt bőrt, lokalizált zsírszöveteket, narancsbőrt!!! Gyere Próbáld Ki!A LIPOvibrációs alakformáló kezelésünk intenzív mélymasszázst, zsírtörést végez a testen. Serkenti a nyirok keringést, zsírt éget ,edzi a kötőszöveteket, helyreállítja a szöveteket ért elváltozásokat. Sokkal hatásosabb mint a kézi zsírbontó masszázs, mivel manuális úton nem tudunk olyan mély hatással lenni a zsírszövetekre. Lipo gépünkön egy speciális fej található, amivel a masszázs során szétroncsoljuk a zsírsejteket, amivel azonnali alakformáló, fogyasztó hatást érünk el. A Lipo masszás hatékonyságát bizonyítja a kezelt testrészen megjelenő gyakori kék-zöld folt.

 

Zsírtörést követően a programot egy 20 perces testtekercselés zárja, ami még hatékonyabbá teszi a kezelést! A testtekercselés ma az egyik legnépszerűbb szolgáltatás a kozmetikai és fogyasztószalonoknak. Ez a kezelés centiméterekben mérhető fogyást eredményez, beindítja a zsírégetést, serkenti a vérkeringést, ezáltal pedig a méreganyagok kiürülését a szervezetből.

 

 

A legeredményesebben LIPO masszázzsal + Testtekercseléssel kezelhetünk petyhüt bőrt, lokalizált zsírszöveteket, narancsbőrt!!! Ajánlott 12-15 alkalmas kúra, heti háromszori gyakorisággal. 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges:  +36  20-595-5326

Ny: H - P: 10-19

 

A kupon vásárló a kupon megvásárlásával a weblapon levő házirendet elfogadja. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Wadi Szalon 2
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Weiner Leó utca 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére