Mai­Kupon

Kategóriák

Újévi fiatalítás! Botox-szintű eredmény fájdalom nélkül! 5 fázisú SOS Hyalurolifting luxus ránctalanítás + Iontoforézis + Mikrovibráció + HA-kisimító kezelés most 30 000 Ft helyett 3 690 Ft-ért a Perillisz Alakformáló Stúdió jóvoltából!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A ajánlat tartalma:
S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (30 perc)
A kezelés részletei:
Tisztítás és méregtelenítés enzimes peelinggel
Feltöltés nagy tisztaságú hyaluron-koncentrátummal iontoforézissel
Táplálás nagy tisztaságú hyaluron-koncentrátummal
Lifting infravörös fénnyel és elektromos izomstimulációval
Tengeri algás és hyaluronos nappali krémmel történő hidratálásLátványos megfiatalodás, egyetlen kezelés után! Három technológia egy tökéletes rendszerben egyesül és ezáltal megszépíti az arcbőröd:
- feszesebbé válik,
- ránctalanabb lesz,
- kisimul,
- hidratálódik,
- regenerálódik,
- vagyis szemmel láthatóan megfiatalodik.

Azonnali eredmény!


Az S.O.S Hyalurolifting egyszerre arckezelő, bőrkisimító, feszesítő, ránceltávolító és bőrregeneráló eljárás. Garantáltan felülmúlja a várakozásaidat!

Öt kezelési fázisból áll, melyek a tisztítás, a méregtelenítés, a bőrsejttáplálás-simítás, a védelem, valamint a megújítás. Ezek kombinációja együttesen az egyik leghatékonyabb természetes és fájdalommentes beavatkozást jelenti, amit csak az öregedésgátlás és a fiatalodás terén el lehet képzelni.

Az első fázisban egy olyan enzimes peeling kerül bevetésre, ami belülről tisztítja és szabadítja meg a káros szennyeződésektől a bőrsejteket. Mivel a sejtek anyagcseréje és nyirokkeringése újra aktívabb lesz, bőröd megszabadulhat az elhalt sejtektől.

A második, harmadik és negyedik fázisban egy speciális kezelő készülék a bőr mélyebb rétegeibe juttatja a biomolekuláris, nagy tisztaságú hyaluronsavat. Ez az anyag a saját súlyához képest akár 1000-szer nagyobb mennyiségű nedvességet képes megkötni, így serkentve a fibroblaszt termelést, ami a bőrt puhábbá, feszesebbé, ránctalanabbá és rugalmasabbá varázsolja.

A bőr optimális hidratáltságát az ötödik fázisban alkalmazott speciális nappali krém teremti meg. Az hyaluronból és más öregedésgátló hatóanyagok kombinációjából álló krémek hatására beindulnak a sejtmegújuló folyamatok, ezáltal nappal a bőr hidratáltságát biztosítják, reggelente pedig sugárzóan üde bőrrel ébredhetsz.

Az ötlépcsős kezelés olyan eredményre képes, amit korábban legfeljebb csak botox alkalmazásával lehetett elérni.

A megújult Perillisz Alakformáló Stúdió várja régi és új vendégeit!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A ajánlat tartalma:
S.O.S. Hyalurolifting arckezelés (30 perc)

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával érvényes! Kérnénk, hogy a kinyomtatott kupon hozzák el magukkal, mivel a kezelést csak akkor tudjuk elvégezni! Ha a vásárló a kupon nélkül érkezik, akkor az alkalom elvész!
A kupon felhasználható 2016. április 30-ig!
Szabad időpontok miatt kérem, a kupon megvásárlásától számított két héten belül vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval! Amennyiben telefonon nem ér el minket, kérjük küldjön egy e-mailt nevével és telefonszámával a perilliszstudio@gmail.com e-mail címre és visszahívjuk!
Elérhetőségek: http://perillisz.com/elerhetoseg/

Kérjük kedves vendégeinket, hogy akadályoztatás esetén 24 órával a kezelés előtt mondják le időpontjukat. Ha 24 órán belül mondja le az alkalmat, azt elveszíti, illetve 5 percen túli késés esetén a kezelési időből levonjuk a késés időtartamát! Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük! Perilllisz Alakformáló Stúdió

Nyitva tartás
Hétfőtől-csütörtökig: 8.00-20.00
Bejelentkezés: Hétfőtől-csütörtökig: 8.00-18.00

Perillisz Stúdió
Budapest, V. Ferenciek tere 7-8
III-as lépcsőház 1. emelet
(bejárat a Kárpátia étterem mellett)

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Perillisz Alakformáló Stúdió
Cég
Perillisz Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1053 Budapest, Ferenciek tere 7 – 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére