Mai­Kupon

Újévi szuperakció!! 2 kezelés egyben, egy akciós áron!
Tű nélküli mezoterápiás kezelés hyaluronsavval+növényi őssejtpakolás, alga maszkkal! A két kezelés ára most 18.000Ft helyett 3.500Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A bőrfiatalítás során hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexet juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe. (Hám, és irha)
A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek, maximális koncentrációban, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe.
A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporáció során mindez lehetséges. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

Az eljárás felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki!
Egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat.

A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be egészen a bőr mély rétegéig, a bőr alatti kötőszövetekig. A hatás már az első kezelés után látványos.

2.Őssejtpakolás: A kozmetikai iparban a kutatók a növények felé fordultak, ezek ugyanis egész életükben termelnek őssejteket.Az őssejtkivonat a valód bőrfiatalítás igéretét hordozza. A találmány 2008-ban Innovatív Díjat nyert.
Hatása a bőrre: Véd az UV fény ártalmai ellen, fokozza a sejtek aktivitását, csökkenti a fibroblasztok öregedésének jeleit. Fokozza a bőr vérkeringését és anyagcseréjét, javítja az erek állapotát, megakadályozza a bőr sorvadását, csökkenti a ráncok mélységét. Hormonmentes, tartalmazza a az élő sejt építőköveit.
Algamaszk:Ebben az esetben az okkheziós hatást használjuk ki, amikor a bőrt elzárjuk a levegőtől, és intenzív hatóanyag felszívódást biztosítunk. A maszk önmagában is táplál, vitalizál.

Az eredmény frenetikus!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet saját részre és egyet ajándékba.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon, Sziklási Ibolyánál.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Sziklási Ibolya mesterkozmetikus
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Lázár utca 9.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére