Mai­Kupon

Újjászületés 45 perc alatt? Masszázs- és energiagyógyászati kezelések közül választhat,most 2100 Ft-ért! Talp-, vagy hátmasszázs, METAMORF MASSZÁZS, REIKI, AROLO TIFÁR.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A gyógyító, stresszoldó, frissítő kezelések minden korosztálynak enyhülést hoznak, mindenféle tesi- és lelki probléma megoldásában segítséget nyújthatnak. Egyéni igény és tűrőképesség szerint alkalmazhatók, orvosi kezelések kiegészítéseként is!
METAMORF MASSZÁZS: A lelki sérüléseink gerincünk mellett lerakódva energiablokkokat képeznek, melyek megnehezítik az érintett gerincszakaszhoz tartozó szerveink működését. Kezelés alatt a láb-, kéz- és fej reflexpontjainak érintésével, simításával oldjuk a blokkokat. Segítséget nyújthat mindenféle testi-, lelki probléma leküzdésében. Rendszeres alkalmazásával jó eredményeket érhetünk el hormonális megbetegedések kezelésében ( meddőség, pajzsmirigy alul-, túlműködése esetén stb.), pszichoszomatikus- és autoimmun betegségeknél, allergia, asztma, ekcéma, sömörök és más bőrbetegségek kezelésében, ízületi megbetegedéseknél (ferdülések, gerincsérv, ideggyulladások), érrendszeri problémák, emésztési zavarok, súlyproblémák, anorexia, bulimia, szenvedélybetegségek (alkohol-, kábítószer-, nikotinfüggőség) esetén. Kiegészítő kezelésként rendkívül jól alkalmazható daganatos megbetegedések esetén is. Rendkívül szelíd, ám hatásos gyógymód!

 

HÁTMASSZÁZS: Stresszoldó, frissítő masszázs. Magában foglalja a derék- és háti szakasz, valamint a nyak-váll problémás területeinek masszázsát. Lazítja az izmokat, fájdalmat csillapít, elősegíti szerveink regenerálódását, felpezsdíti a keringést, energiával tölt fel.

 

TALPMASSZÁZS: Minden szervünk zónája megtalálható lábunk talpi, illetve lábháti oldalán. A zónák masszírozásával felfrissíthetjük testünket, aktivizálhatjuk immunrendszerünket és fokozott működésre serkenthetjük ellustult szerveinket. Kiegészítő terápia lehet krónikus és akut betegségek kezelésében.

 

REIKI, AROLO TIFÁR: A probléma okát megszüntető energetikai kezelések, nagy segítséget nyújthatnak testi-, lelki zavarok megoldásában!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon előzetes telefonos egyeztetés után váltható be a szolgáltatónál. Bejelentkezés: 06/20-931-7359, keresd Ágnest!

 

A Kuponok beválthatók

Budán: l. kerület Ostrom utca 15. fsz. 1-es ’’Prevenció” kapugomb. (MAMMUT, Hattyúház, Bécsikapu) 

 

Megközelíthető: M2 metró, 4-es, 6-os villamosok, vagy 116, 16, 16A buszok (Ostrom u.) segítségével. 

Kedden, csütörtökön 9 és 17 óra között . Szombaton 10 és 14 óra között. Előzetes időpont egyeztetéssel!


Pesten: XV. kerület Nyírpalota utca 29. fsz. ’’Kozmetika’’ kapugomb.


Megközelíthető 96,196, 196A, 296, 130, 231, 46, 146, 173, 173E buszokkal, 69-es villamossal. 

 

Szerdán, pénteken 8 és 19 óra között. Előzetes időpont egyeztetéssel!

 

Amennyiben el szeretne térni az előzetesen egyeztetett időponttól, kérjük hogy azt 24 órán belül jelezze a szolgáltatónak. Ennek elmaradása esetén a szolgáltató beváltottnak tekinti a kupont. 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Siegl Ágnes
Cég
Ágnes Kozmetika
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Nyírpalota utca 29
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére