Mai­Kupon

Újra itt a nagysikerű POCAKREDUKCIÓ! kibővítve a combok cellulit kezelésével, 2 alkalom 6 kezelés 36000Ft helyett 7200Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kezelést a POCAKREDUKCIÓ-nál alkalmazott kavitációs ultrahanggal kezdjük,de most fokuszált kezelőfejjel. A kavitációs ultrahang kezeléssel fantasztikus eredményt tudunk elérni a zsírsejtek megszüntetésében.A 20 peces kavitációs kezelést egy igen hatékony, további zsírbontó és cellulit eltüntető pakolással,illetve infrasugaras kezeléssel folytatjuk.
Ez az iszap pakolás nem csak Olaszország szerte népszerű,de Európa számos szalonjában ,wellness központjában alkalmazzák nagy sikerrel.
Az ez a pakolás nem csak csak a zsírbontást végzi,hanem a kötőszövetből eltávolítja a salakanyagokat is,amik a rettegett narancsbőrt is okozzák.A keringésfokozást az infrasugarakkal tesszük még hatékonyabbá.
De van még egy fantasztikus tulajdonsága ennek a pakolásnak,mégpedig,hogy ásványi anyagokkal is feltölti a szöveteket.
A bőrön keresztül 100%-ban felszívódó ásványi anyagoknak számtalan az egész anyagcserére kiható hatásuk van.Ezért nem csak tüneti kezelést tudunk végezni,de hozzájárul az okok megszüntetéséhez is.
A centiméterekben  mérhető csökkenést egy esztétikai látvánnyal tetézzük.A "gödröcskék" kisimulnak,a bőr feszes,rugalmas lesz.

Jöhet az igazi nyár! Hasad lapos,combod újra feszes,narancsbőr mentes lesz.

Egy alkalom 90 percet vesz igénybe


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Mindenki egy kupont vehet és egyet ajándékba.

Helyszín : júniusban Bajcsy Zs 43, júliustól 1065 Bp.Lázár utca 9.

A kupon beváltásához időpontegyeztetés szükséges a 06309324058-as telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
HolisticBeauty
Szolgáltatás helye
1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 43.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére