Mai­Kupon

Újra itt a tavasz! Hölgyeim, és Uraim, tegyünk a tavaszi fáradság ellen! Méregtelenítsük szervezetünket, előzzük meg elsavasodását! Energetizáljuk!7 500 Ft helyett 2 990 Ft -ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Nem teljesen úgy üzemel a tested ahogy szeretnéd?  Állandóan fáradt, levert vagy? Ébreszd fel testedet! Tegyél szervezeted egészséges működéséért!  Egészségmegőrzés, teljesítménynövelés, vitalizáció! Ezzel a különleges mágnesterápiával mindezt megadhatod szervezetednek. Általános, holisztikus szemléletű tanácsadás: Akik tünetmentesek, azok számára relaxáció, energetikai feltöltés (csakra)-talpmasszázzsal, vagy kvantumérintéssel, gyógyító kristályok, valamint mágnesterápiás segédeszközök segítségével. Nem kevésbé szól ajánlatom azok részére, akik már meglévő egészségi problémákkal küzdenek. Nekik személyre szabott tanácsadást ajánlok fel, külső-belső egészségük helyreállítása érdekében.Aki eljön hozzám, a terápia kapcsán megtudhatja azt is, hogyan érhető el szervezetünkben az optimális sav-bázis egyensúly a leghatékonyabban, valamint hogyan tehetjük szebbé, csillogóbbá bőrünket, egészségesebbé sejtjeink működését! Tehát alap,illetve kiegészítő terápiák, kizárólag  természetes módszerek, hogy a gyógyszerektől megkíméljük szervezetünket!
 

Az alábbi problémák kezelésében lehet jelentkezni:

Izületi mozgásszervi panaszok, pajzsmirigy alul, és túlműködés, cukorbetegség, emésztési és bélrendszeri problémák, szenvedélybetegségekről való leszokás segítése, hangulatváltozások , csonttörés utáni gyors felépülés, stroke utáni állapot javítása, fogyasztókezelés, fáradékonyság, vérnyomás szabályozás, klimaxos tünetek, migrénes fejfájás, allergia, pszoriázis stb

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Budapest,VIII. kerület, Sárkány utca 7/9. 37-es kapucsengő, (Eörssy András),

vagy 1118 Bp. Otthon utca 35. 

Telefonos bejelentkezés szükséges: (06-70) 585-9167

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1138 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére