Mai­Kupon

Kategóriák

Újra nagy sikerű macaron készítő tanfolyam az Ízbisztróban 7.490 Ft-ért 15.000 Ft helyett! Készítsd el az Olaszok és Franciák kedvencét!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Légy szemtanúja annak, hogyan találkozik AZ ÍZ az egészséges alapanyagokkal és elkészítési módszerekkel, majd lesd el, hogyan tudod a hétköznapokban Te is elkészíteni a fogásokat! Az EASE Therapy Macaron klub Rád vár, ha szeretnél mennyei desszerteket fogyasztani!Az EASE Therapy Macaron Klubját azoknak szánjuk, akik azt sem tudják mi fán terem a fakanál, de brillírozni szeretnének barátaik, családjuk és persze maguk előtt. Szeretnének finomat, de egészséges édességeket fogyasztani,  de várjuk azokat is, akik az édesszájú lisztérzékenyeknek széles táborába tartoznak!

Egész estés sütő klubunk keretében elkészítjük a legdivatosabb édességek mini-királyát a francia Macaront, alternatív liszttel, mesterséges színezékek nélkül, ráadásként a kurzus végén mindenki hazaviheti csodás Macaron kollekcióját! Kis dobozt hozz magaddal az elkészült macaronoknak.


Mi is az a Macaron? 

A macaron (vagy makaron) tojásfehérje, porcukor, kristálycukor, mandulaliszt vagy őrölt mandula és ételszínezék (esetünkben például 70%-os csokoládé, mák vagy pisztácia) felhasználásával készülő édes sütemény. A két korongot általában vajas krémmel vagy lekvárral ragasztják össze.

Velence környékén kezdett kialakulni a 14–15. században. Neve az olasz maccarone vagy maccherone szóból ered; akkoriban ez a szó bármilyen apró, tojásfehérjéből és darált mandulából készülő édességet jelenthetett. Később Franciaországban vált ismertté, és mára az egyik legjellegzetesebb francia cukrásztermék lett.

Úgy érzed, a Te kedvenceid között is helye van? Jelentkezz a klubba! 

Klubjaink várnak nagy szeretettel hétfőtől szombatig, 11 és 18 órai kezdettel!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2016. június 4-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon 2016. június 4-ig használható fel, előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a 70/299-6299 telefonszámon!

A kupon megvétele után vedd fel a kapcsolatot a szervezővel - Ízbisztró - és biztosíts helyed a tanfolyamon, telefonszám 70/299-6299. Kérdéseidre szívesen válaszolunk az alábbi email címen: hello@easetherapy.hu. 

Fontos:

- Bejelentkezésnél küld meg kuponod kódját. 

- Lemondás kezdés előtt 10 nappal lehetséges.

- Hozz magaddal egy db kis dobozt..

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
EASE Therapy
Cég
Villa Goti Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1015 Budapest, Batthyány u.15.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére