Mai­Kupon

Ülő munkát végzel? Ágyő hátfájás! Energetikai hátmasszázs 5 500 Ft helyett most csak 1 990 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ülőmunkát végzel? Fáj a hátad? Stresszes vagy? Ez a kupon Neked szól! A szervezet mindig jelez, amikor valami miatt a testi vagy lelki egyensúly felborul. Nincs két egyforma ember, két egyforma lélek, és nincs két egyforma probléma. Így minden kezelés és masszázs személyre szabott, ezért más és más. A masszázs az egyik legősibb forma, mely segíti a helyes energiaáramlást, beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait és segít egyensúlyba hozni a megborult egyensúlyt. Az emberi test teljes értékű masszázsa. Fizikai síkon az izmokat, energia síkon a test energiáit, meridiánjait masszírozom. A hatásai erősebbek, mint a többi hagyományos frissítő és egyéb masszázsoknak. Több lépésből álló, jól és hatásosan felépített kezelés. 
A kezelés után még sokáig érezhető, mert a kapott energiák szépen lassan beépülnek a keringési rendszerbe és megerősítik a testet fizikai és energia síkon.

A masszázs ebben a formában 100%-ban attól függ, hogy mit kíván meg a szervezet. Legyen az pl:.olivás méregtelenítés, krémes regenerálódás, "kelet misztikuma" relaxálás, narancsos-fahéjas jó hangulat, vagy akár egy kellemes felfrissülés. A masszázs mozdulatai és hatóanyaga attól függ, hogy mi a kezelés célja. Pl:felfrissülés, fájdalomcsillapítás, lazítás, relaxálás, stresszoldás, méregtelenítés és sok-sok más variáció az ön igénye szerint. A masszázs minden esetben a problémát vagy kérését  megbeszélve és személyes  igényeihez igazodva a masszőr személyre szabott ajánlása alapján történik.

 

A kezelés 45 perces.

 

Főleg azoknak szól a kupon, akiknek fáj a hátuk, akik ülőmunkát végeznek, vagy mozgáshiányos életet élnek.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. november 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos egyeztetés szükséges: 20/9958500

H-P: 9- 20

Ha nem veszi fel a kezelő, küldj sms-t.

vagy irj e-mailt: andreasmasszazs@gmail.com

Bővebben: www.andreasmasszazs.hu

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Nanszák András
Cég
Harmónia Érintése Masszázs
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Izabella utca 71
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére