Mai­Kupon

Ülő munkát végzel? Denevérpad: 3 alkalmas bérlet: 9 000 Ft helyett 1 290 Ft-ért a belvárosban.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Ülőmunkát végzel? Hátfájás? Gerincbántalom? Izületi problémák? Neked nincs más dolgod, minthogy felfekszel erre a dönthető padra, és hagyod, hogy különböző mértékben történő megdöntésével a gravitáció ereje a megfelelő mértékben nyújtsa a tested, az aktuális nyújtási igény szerint. Kényelmes, kíméletes, és a lehető legfájdalommentesebb megoldás minden ízületi hát, nyak, derék fájdalmadra.Ezt a magyar fejlesztésű találmányt a feltalálója, Bujdák Attila, saját magán tesztelte, tökéletesítette, ugyanis ő maga is súlyos panaszokkal és nagy fájdalmakkal küzködött. Neki segített, és rajta kívül még sokaknak. 14 éves kortól bárki alkalmazhatja megelőzésre vagy gyógyulásra.
A hatását a gerinc kíméletes széthúzása révén fejti ki. Neked nincs más dolgod, minthogy felfekszel erre a dönthető padra, és hagyod, hogy különböző mértékben történő megdöntésével a gravitáció ereje a megfelelő mértékben nyújtsa a tested, az aktuális nyújtási igény szerint.

Alkalmazási területei:
Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlító igénybevétel miatt. A Denevérpad használata is ezeken a területeken a leg gyakoribb.
Nagyszerűen alkalmazható:

 • Porckorongsérv műtét nélküli kezelésére
 • Porckorongsérv műtét utáni rehabilitációjára
 • Deréktájéki fájdalmak enyhítésére, megszüntetésére
 • Gerincferdülés kezelésére
 • Csigolyaelcsúszásra
 • A gerinc és az izomzat nyújtására, izomrövidüléskor is
 • Egyéb kopásos és de generatív elváltozások kezelésére
 • Rendszeres használata karbantartja az agyi ereket, csökkentve a stroke (szélütés) kialakulásának veszélyét
 • Enyhíti a visszeres panaszokat
 • Javítja a belső szervek keringését és az anyagcsere folyamatokat
 • Segít megszüntetni a kisízületek fél ficamait


Kényelmes, kíméletes, és a lehető legfájdalommentesebb megoldás minden ízületi hát, nyak, derék fájdalmadra. A bajok kialakulásához az is hozzátartozik, hogy tested növekedési folyamatainak végén, úgy 20-25 éves korodban a gerinccsigolyák közötti porckorongok dús vérér hálózata, javarészt eltömődik, megszűnik. Az ízületek rugalmatlanná válnak, ezért egy-egy szerencsétlenül sikerült mozdulat elegendő ahhoz, hogy lavinaként zúduljon végig testeden a fájdalom.
Kezdetben ezt még csak néha egy-egy apró, elviselhető nyilalás jelzi, mivel a porckorongok belsejében szinte alig van érzőideg, ezért sokan észre sem veszik, hogy szépen lassan leépülnek a gerincízületeik. Azt a néhány apró, komolytalannak tűnő jelet, bizony érdemes lenne nagyon komolyan venni!

Legtöbbször az ágyéki gerincszakasz és az alsó végtagok nagyobb ízületei szenvednek kóros elváltozásokat a nyomó és hajlítómozdulatok miatt. A Denevérpad révén, a nyújtáskor fellépő jótékony húzóhatás eltávolítja egymástól az "összecsúszott" csigolyákat, az izmokat ellazítja és csökkenti a feszültséget. A porckorong belsejében szintén a nyújtás hatására kialakuló vákuumhatás, a gerincsérvet eredeti egészséges állapota felé húzza vissza.

A legszuperebb, hogy nem kell kés alá feküdnöd, és évekig fizikoterápiára járnod kórházak várótermeiben ücsörögnöd, és fájdalomcsillapítókon élned ahhoz, hogy megoldódjanak a gerinc-, hát-, vagy ízületi panaszaid! 
Alkalmanként elegendő mindössze 15 percig használni a Denevérpadot. Azért csak eddig, mert a gerinc megnyújtásához 6-12 perc elegendő, a terhelés elkerülése miatt maximum 15 perc.

A kezelés időtartama: 15 perc.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon megvásárlásával automatikusan elfogadod a szalon házirendjét is:  www.lisbellow.hu

Telefonos bejelentkezés szükséges: +3620-595-5326

 A 3 alkalmat a kupon lejáratáig fel kell használni!

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Kádas András
Cég
Lisbellow Bt.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1064 Budapest, Weiner Leó u 15
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére