Mai­Kupon

Ülőmunkát végzel? Fáj a hátad? Tegyél a jobb közérzetedért: 2 alkalmas bérlet 30 perc hátmasszázsra vagy gerincmasszázsra, + 15-20 perces gerincnyújtó pad kezelésre: 6 000 Ft helyett 2 000 Ft-ért.

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Az érintésben energia van, csodát tevő energia! Nincs időd nyaralni?  Fáradt vagy a hétköznapoktól? Most András kezei alatt megújulhatsz, új erőre kaphatsz. Testi, lelki feltöltődés, amit a masszázs után érzel. A testedben felgyülemlett stresszt kioldja, üde, friss leszel a masszázsok hatására.  A gerinced a tested oszlopa, a denevérpaddal most kinyújthatod megfáradt, leterhelt gerinced. Az érintés megváltoztatja a fizikai és az érzelmi állapotod, tested új életenergiával tölti fel. 

Az irodai munkát végző emberek számára lehet igen hasznos ez a kupon. Akik gyakori hátfájással küzdenek, illetve akiknek gerincproblémáik vannak, főleg azoknak javasolt.

Speciális gerincmasszázst is alkalmazunk.

A gerincmasszázs lényege: Gerincünk nap mind nap komoly igénybevételnek van kitéve. A gerincmasszázs lazítja a felületi izmokat, speciális fogásokkal felszabadítja a gerinc menti mély izmokat. A mély izom masszázs nyújtásokkal és gerinctornával még hatékonyabb.
 
Javasoljuk: nyak, hátfájás, porckorongsérv esetén, ideggyökök becsípődésekor, elmozdult csigolyák kezelésére, rehabilitációban, és prevenciónak is kiváló.
 

Ez az ajánlat tehát segít a hát-és gerincproblémák enyhítésében, az ezekkel kapcsolatos jobb közérzet megteremtésében.

Megszűnnek testedben a problémák okozta stressz tünetek, a masszázs kioldja a feszültséget.

Ezzel a kuponnal most gerinced is kap egy kezelést a denevérpad által. Teljes tested felfrissül, mindez pár perc alatt, nem kell napokat eltöltened azzal, hogy zsigereid újra érezd.

 

 

   

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. június 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Telefonos időpont egyeztetés szükséges: 70/585-9167

Nyitva tartás: H- P: 9-21.

Szombaton 9-15 óráig

Cím: 37-es kapucsengő

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Lazulj - el Stúdió
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1089 Budapest, Sárkány utca 7-9
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére