Mai­Kupon

Ultrahangos alakformáló ZSÍRBONTÁS + testtekercselés a belváros szívében az Angel's Hair szalonban most 5990 Ft helyett 1990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Jó, ha tudod, már egyetlen kezelés után is látványos, érezhető eredmény.

Hepehupás narancsbőr??Alattomos zsírpárnák?  Szeretnéd formába hozni magad?Itt a megoldás hogy a bőröd feszes, ragyogó legyen és megszabadulj a nem kívánt zsírpárnáktól!

Az Ultrahangos gépnek ,az ÚJ ÖSSZETÉTELŰ GÉLNEK és a  betekercseléses technikának köszönhetően most még gyorsabb és kiválóbb hatás, a zsírt elűzzük , a  bőr visszanyeri rugalmasságát és feszességét.

Könnyen megközelíthető szalon a körúthoz 2 percre lévő Wesselényi utcában.

 

 
A kezelés első lépéseként
 
-egy ÚJ HATÓANYAGOKAT is tartalmazó vérpezsdítő ,anyagcsere fokozó krémmel kenjük be az általad kiválasztott problémás testrészed, majd a gélt az ultrahangos készülék segítségével a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk ezáltal hatékonyabb kezelést érhetünk el mivel gyorsabban , mélyebbről és tovább tudják kifejteni hatásukat a hatóanyagok, a zsírbontás beindul.
 
Kérheted a kezelést hasra, fenékre , karra vagy combra. Ezután következik a fél órás tekercselés majd a  hatóidő elteltével letekerjük a fóliát ezzel elérve a kívánt hatást!
 
Az eredmény pedig magáért beszél.
 
 
 
1 kezelés időtartama:40 perc

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. január 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához időpontegyeztetés szükséges a 06 70 413 4111-es telefonszámon.

 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Angel's Hair
Szolgáltatás helye
1074 Budapest, Wesselényi utca 54.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére