Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő eltávolítás alsó és felső fogíven, fogfehérítő hatású sópolírozás, állapotfelmérés és szűrővizsgálat 4.900 Ft-ért! Foglald le most kuponodat 980 Ft-ért, a fennmaradó 3.920 Ft-ot pedig fizesd a szolgáltatónál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni. Félévente szükséges a eltávolítani a fogkövet, de ezt befolyásolja az egyéni szájhigiénia. A zuglói fogászati rendelőben alkalmazott eljárás során a fogzománc nem sérül.Fogkő eltávolítás: 

 

Ultrahangos fogkő eltávolítás során a rendelőben depurátort használnak. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

 

Fogfehérítő hatású sópolírozás: 

 

A sópolírozás a fogkő-eltávolítás végeztével alkalmazott új, lesimítási technika, mely speciális eszköz használatát igényli. A sópolírozás nagy nyomással fúj a fogfelszínre, illetve a fogak közé az íny alá víz, finomra őrölt és ízesített sóporból és levegőből álló elegyét. A sószemcsék „becsapódva” a felületre leegyengetik az érdes széleket, teljesen simává teszik a fogfelszínt ugyanakkor az elszíneződéseket is eltávolítják a fogakról, ezáltal is csillogóbbá teszik a fogaik felszínét. A lepedékek és az elszíneződött foltok eltávolításával a fogszín 1-2 árnyalattal fehérebbnek is fog tűnni, tehát jól látható a változás, ami egyúttal sokkal esztétikusabbá és egészségesebbé teszi a megjelenést. Sópolírozás megszünteti a lepedék/fogkő okozta kellemetlen szájszagot is, így frissebb leheletet kölcsönözve a szájüregnek. Valamint a páciens azt is tapasztalja, hogy sokkal tisztább a szája és a fogfelszínek simák.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. február 28-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/20-366-6595.

 

Telefonos bejelentkezés: H-Sz : 13-19, K-Cs :8-13, Péntek egész nap.

 

Pontos cím: 1141 BudapestFogaras köz 8.

 

A rendelő Zugló kertvárosi részén, családi házas környezetben fekszik. A kiépített ingyenes parkoló és a könnyű megközelíthetőség mind a páciensek kényelmét szolgálja.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Fogorvosi Rendelő
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1141 Budapest, Fogaras köz 8.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére