Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő eltávolítás az alsó-felső fogíven, fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával az új belvárosi Smile Dent Art Fogászati Rendelőben 3.490 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fogaink egészsége visszatükröződik az egész szervezet egészségi állapotára. Emiatt nagyon fontos a megfelelő és folyamatos szájhigiénia betartása és a fogaink rendszeres karbantartása, állapotának ellenőrzése. A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni.Miért fontos a fogkő eltávolítás?

 

  • Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.

 

Hogyan zajlik a rendelőben az ultrahangos fogkő eltávolítás?

 

  • A fogorvosok un. ultrahangos depurátort használnak az eljárás során. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2015. július 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: 06/1-472-0020. A kezelés az egyeztetett időpont előtti napokon, legkésőbb 24 órával a kezdés előtt mondható le! 


Nyitva tartás: Május elejétől hétköznap 8:00 – 20:00 óra között.


Cím: Smile-Art Fogászati Rendelő: VI. kerület. Szondi utca 94.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Smile Dent Art
Telefon
Szolgáltatás helye
Budapest, Szondi utca 94
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére