Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal kedvező áron 3 490 Ft-ért a Hernád Dent Fogászaton! Most fizetendő 700 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A Keleti Pályaudvar közelében kiválóan felszerelt belvárosi fogászati rendelőben magasan képzett orvosok várják az ide érkező pácienseket. A mostani akció keretein belül nemcsak esztétikusabbá és ápoltabbá  válik mosolya, hanem a fogkő eltávolításával megszűnik a fogíny gyulladás és az ínyvérzés, ezáltal a lehelete is kellemesebbé válik. Minden kuponos vásárló jogosult ingyenes szűrővizsgálatra, állapotfelmérésre, dentálhigiéniás tanácsadásra, valamint egy személyre szabott kezelési terv elkészítésére. 



A kupon tartalma:
Fogkő eltávolítás ultrahangos depurátorral alsó és felső fogíven.
Fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával.
Ingyenes állapotfelmérés és személyre szabott kezelési terv elkészítése.
Szűrővizsgálat és szájhigiéniás tanácsadás.

Mi a fogkő?
A fogkő olyan megkövesedett baktériumokat tartalmazó lerakódás a fogakon, mely az ínyrészeket folyamatos gyulladásban tartja. A fogkő természetesen egyénenként eltérő mértékű lehet, de minden esetben javasolt az eltávolítása és a megfelelő szájhigiéniás szokások alkalmazása.


Miért fontos a fogkő eltávolítás?
Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.
Hogyan zajlik a rendelőben az ultrahangos fogkőeltávolítás?
A fogorvosok un. ultrahangos depurátort használnak az eljárás során. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe világosodik, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.

 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2017. augusztus 31-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat tartalma: ultrahangos fogkő eltávolítás, fogfehérítő hatású polírozással, állapotfelméréssel és szűrővizsgálattal kedvező áron 3 490 Ft-ért.

Most fizetendő: 700 Ft, a fennmaradó 2 790 Ft a helyszínen fizetendő!

A Hernád Dent Fogászat pontos címe: 1078. Budapest. Hernád utca 25. (Utcafrontról nyílik.)

Előzetes időpont egyeztetés szükséges a szolgáltatás igénybevétele előtt. Bejelentkezés az alábbi telefonszámon: 06/20-543-9963.

Nyitva tartásunk változó, mely miatt telefonon, vagy emailen (hernaddent@gmail.com) érdeklődjenek. Telefonon hétköznap 9-18:00 között, amennyiben telefonon nem elérhető a rendelő, az emailekre 24h-n belül válaszolunk.


A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Hernád Dent Fogorvosi Rendelő
Cég
Dr. Restár László e.v.
Telefon
Szolgáltatás helye
1078 Budapest, Hernád utca 25
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére