Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő eltávolítás, fogpolírozással, szájüregi rákszűréssel és szájápolási szaktanácsadással a Villányi Dent Fogászati Központban, most 3.990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni és meg lehet előzni több súlyos és fájdalmas betegséget, komolyabb fogászati kezelést! Fogaink egészsége visszatükröződik az egész szervezet egészségi állapotára, éppen emiatt nagyon fontos a fogaink rendszeres karbantartása és azok állapotának rendszeres (fél évente javasolt) ellenőrzése.Az akciós ajánlattal az alábbi szolgáltatásokat tudod igénybe venni: 

 

  • Ultrahangos fogkő-eltávolítás az alsó-felső fogíven.
  • Fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával.
  • Szájápolási szaktanácsadás.
  • Szűrővizsgálat.
 
Miért olyan fontos a rendszeres fogkő eltávolítás? Amennyiben a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.
 
 
Ultrahangos fogkő eltávolítás: A fogorvosok un. ultrahangos depurátort használnak az eljárás során. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Ezt követően a fogaid felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogaid színe világosodik, csillogóbbá válik és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben.


Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. november 29-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Időpontot az alábbi telefonszámokon lehet egyeztetni a Villányi Dent Fogászati Központtal: +36 1 279-1184 vagy +36 70 770-6544.


A Villányi Dent Fogászati Központ pontos címe: 1114 Budapest, Villányi út 6, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt kiválóan megközelíthető!


Rendelési idő Hétfőtől-péntekig: 08:00 - 21:00. Szombaton: 09:00 - 15:00. Vasárnap: Zárva

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Villányi Dent Fogászati Központ
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1114 Budapest, Villányi út. 6
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére