Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos fogkő eltávolítás, polírozás alsó és felső fogíven, állapotfelmérés az Andrássy Dentál Fogászati Rendelőben 3990 Ft-ért! Foglald le kuponodat, most 1200 Ft-ért és a fennmaradó 2790 Ft-ot pedig fizesd később a szolgáltatónál!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Fogaink egészsége visszatükröződik az egész szervezet egészségi állapotára. Emiatt nagyon fontos a megfelelő és folyamatos szájhigiénia betartása és a fogaink rendszeres karbantartása, állapotának ellenőrzése. A rendszeres fogkő eltávolításnak és állapotfelmérésnek köszönhetően fogaink hosszú ideig egészségesek tudnak maradni és meg lehet előzni több súlyos és fájdalmas betegséget, fogászati kezelést!A kuponos tartalma:

 

  • Fogkő eltávolítás ultrahangos depurátorral alsó és felső fogíven.
  • Fogfehérítő hatású polírozás speciális pasztával.
  • Ingyenes állapotfelmérés.

 

Miért fontos a fogkő eltávolítás? Ha a fogkő nem kerül eltávolításra ínygyulladás alakulhat ki. A tartósan jelenlévő fogkő belsejében lévő baktériumok krónikus fogágybetegséget okozhatnak, ami rosszabb esetben lebontja a fogainkat körülvevő csontot. Ennek eredményeként hosszú távon fogaink meglazulnak, majd kihullanak. Nem utolsó sorban pedig a fogkő esztétikailag is igen zavaró.

 

Milyen időközönként javasolt a fogkő eltávolítása? A fogkő mértéke egyéntől függ, de célszerű félévenként megismételni az eltávolítását. Mikor javasolt mindenképpen a fogkőeltávolítás? Ha a fogíny duzzadt, piros színű, fájdalmas vagy fogmosás után vérzik. 


Hogyan zajlik az Andrássy Fogászat rendelőjében az ultrahangos fogkőeltávolítás? Az eljárás során ultrahangos depurátort használnak a fogászati rendelőben. A készülék végén található rezgőfej mozgásának hatására a fogkő szinte lepattan a fog felszínéről, anélkül, hogy a fogzománcot károsítaná. Mindeközben vízsugárral hűtik a fogakat. Ezt követően a fogak felszínét simára polírozzák, melynek hatására a fogak színe akár több árnyalatot is világosodnak, csillogóbbá válnak és ellenállóbak lesznek a lepedékkel, baktériumokkal szemben. A polírozás során használt paszta védőréteget képez a fogak felszínén, amellyel hosszú ideig garantálják a fogak épségét.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2014. július 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Előzetes időpont egyeztetés szükséges az alábbi telefonszámon: +36 70 433 1433. 

 

Az Andrássy Fogászati Klinika nyitvatartási ideje: Hétfőtől-péntekig: 8:00 - 20:00. Szombat és vasárnap: Zárva.

 

A fogászati klinika az Andrássy úton, az Oktogonnál található, mely tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt jól megközelíthető.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Andrássy Dental Fogászati Klinika
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1067 Budapest, Andrássy út 46. 1/1
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére