Mai­Kupon

Ultrahangos fogkőeltávolítás polírozással, LED lámpás fogfehérítéssel, állapotfelméréssel most rendkívüli áron 40.000 Ft helyett most 8.990 Ft!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!A kupon régebbi, nem jól záródó esztétikus tömések és amalgám tömések széli záródásainak ellenőrzését is tartalmazza.

  • A szájhigiénés kezelés során a fogászati higiénikus először teljesen megtisztítja fogait a rájuk rakódott lepedéktől és fogkőtől
  • A fogakat egy apró speciális fluoridmentes polírozó pasztával átpolírozza
  • Így eltávolítja a fogakon lévő vékony olaj- illetve zsírréteget, a napi szennyeződéseket, mindent, ami a fehérítés hatékonyságát csökkentené.
  • A fogfehérítés egy kémiai beavatkozás, melynek hatására a fogzománcba tapadt elszíneződést okozó anyagokat kioldjuk
  • Ezt egy peroxid vegyület fogra történő felvitelével tesszük meg, melyet valamilyen külső energiával (fogfehérítő lámpa) katalizálunk


Az előkészületek után a páciens helyet foglal a székben. A fehérítést végző személy ellenőrzi, hogy nincs-e akadálya a fogfehérítésnek a fogkőeltávolítás után. A szemre védőszemüveget helyez. A szájterpeszt a dentálhigienikus felhelyezi, így az ajkakat védjük és eltartjuk egyúttal. Az íny védelmét ínyvédő anyaggal biztosítjuk, mely  polimerizációs lámpa fényére köt meg. Ezt követően felvisszük a fehérítő anyagot a fogfelszínre, egyenletesen eloszlatjuk és 20 percig a fehérítő lámpával világítjuk meg. 20 perc elteltével a fehérítő anygaot lemossuk, exhaustorral elszívjuk, eltávolítjuk az ínyvédőt és a szájterpeszt, majd alapos öblögetést követően a fogfelszíneket magas fluorid ot tartalmazó géllel bekenjük.

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. április 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználásához telefonos egyeztetés szükséges.

Elérhetőségek:

-0630/8920661

-0670/6537333

-0620/9730788

Nyitvatartás:

H-P: 9:00-20:00

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Népszínház Dent Fogászat
Weboldal
Szolgáltatás helye
1081 Budapest, Népszínház u. 24.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére