Mai­Kupon

Kategóriák

Ultrahangos kavitációs zsírbontás 3 alkalmas 4 kezelésből álló ultrahatékony csomag: 40 perc kavitációs zsírbontás+vakum,vagy kézi masszazs+tekercselés 30 perc+flabelos 10 perc! Most nagyon kedvező áron 31 500 Ft
helyett 9 900 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Míg az ultrahang zsírt olvaszt, a Kavitáció lehetetlenné teszi, hogy újabb zsírréteg épüljön ki az adott területen és Kavitáció alatt elért rétegekben.

Az ajánlat tartalma: 3 alkalmas 4 kezelésből álló csomag 

- 40 perc kavitációs zsírbontás

- vákum vagy kézi masszázs

- 30 perc tekercselés

- 10 perc flabelos használat Miért a kavitáció a tökéletes megoldás a zsírok ellen?

Az ultrahangos melegítés és a kavitáció összehasonlítása

Általánosságban kétféle módon tud az ultrahang hatni a szövetekre. Vagy melegíti azokat, vagy pedig a kavitáció jelenségével roncsolja a sejtfalakat. A melegítés folyamata során a meleg nem tesz különbséget a különböző szövetek között. A kavitáció fizikai jelensége viszont, ahol buborékok képződnek, csak folyadékban lehetséges. A kavitáció tehát csak olyan szövetben lép fel, ahol speciális szöveti körülmények állnak fenn. Így lehetővé válik a specifikus szöveti roncsolás, ami azt jelenti, hogy a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok, és a kötőszövet, melyben az ultrahangot fókuszáljuk, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlen maradnak.

Az ultrahangos kavitáció hatása

A legtöbb helyi zsírlerakódás a szubkután sejtszövet strukturális elváltozását takarja a hason, csípőn, lovaglónadrág területen, és jellemzően cellulitot is találunk. Az ultrahangos berendezés által generált hullámok a kiterjedés-összehúzódás módszerét használják ki, gyors ciklusokban. A sebesség közvetlenül az ultrahang generátor függvénye, amikor is végtelen mennyiségű mikrobuborék képződik, melyek fokozatosan kitágulnak, megnőnek. Ez a fokozatos növekedés végül az összeomlásukhoz vezet, amikor sokkhullámokat keltenek, melyek segítik a zsír elfolyósítását és kiürítését. 

FLABÉLOS – test vibrációs kezelés

Az OTO FLABELOS egy Teljes Testvibrációs Tréningpad, innovatív mozgásterápiás készülék. A jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszere! Segíthet álmai alakjának elérésében, hatékonyabbá teheti fogyókúráját, fitt és rugalmas izmokat építhet segítségével.
10 perces alkalmazásával egy 45-50 perces edzőtermi munka helyettesíthető. Kíméletes az ízületekhez, a szívhez, ugyanakkor hathatós kardiovaszkuláris edzést biztosít. Idősebbek is bátran használhatják! Szülés után is kitűnő választás a jó kondíció visszaállításának céljából.

10 perc alatt a Flabelos-szal körülbelül 45-50 percnyi klasszikus, edzőtermi munkát végezhetünk el, különösebb megerőltetés nélkül! 

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2013. szeptember 30-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az ajánlat csak a kupon megvásárlásával lehetséges!

Kérem a kupon megvásárlása után vegye fel a kapcsolatot a szolgáltatóval!

Telefonszám: 06-20-9140-825

Cím: 1134 Budapest, Bulcsú u 21/a

A kupont 2013. szeptember 30.-ig használhatod fel! 

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Half-Moon Bt
Cég
Lehel Szépség Kuckó
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1134 Budapest, Bulcsú u 21/a
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére