Mai­Kupon

Kategóriák

Ultratone biostimuláció 6.300 Ft-ért a tökéletes formákért. Formáld és fiatalítsd a tested szike nélkül! Ráadásul 500 Ft kedvezmény jár az eredeti infrashape kezelésből is!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!

Tudtad, hogy egy rendszeresen nem sportoló átlagember csak izomtömegének 50-60%-át képes átmozgatni rendszertelen tornával, és ezek az izomcsoportok zömében ugyanazok, melyeket a mindennapi tevékenysége során is használ?

Az Ultratone ezzel szemben már pár perccel a kezelés megkezdése után akár az izmok
100%-át megdolgoztatja, és célzottan a megfelelő izomcsoportokhoz jut el! Az Ultratone készülékkel így magasabb izom aktivitási szinteket tudsz elérni, mint bármely más tornázási módszerrel!

A látvány önmagáért beszél majd! Ma a szépségipar a bioelektromos elven működő készülékek előnyeit már nem csak az alakformálás, a karcsúsítás, a bőrtónus fokozás és az öregedésgátlás, hanem az izomépítés terén is kihasználja.

Az Ultratratone is egy olyan professzionális rendszer, mely alacsony frekvenciás bioelektromos stimulálással mozgatja az izmokat, akaratunktól függetlenül, erőfeszítés és fáradság nélkül. Egy 40-45 perces kezelés alatt a hasi területen elhelyezett tappancs például kb. 300 felüléssel egyenértékű mozgást eredményez, így a kellemes érzés mellett igen hatékony módszer is az izomzat alapjainak megmozgatására!

Az izomstimulációt a folyamat alatt a bőrre helyezett elektróda-tappancsok végzik, amiket a kiválasztott izmok motorikus pontjaira helyezünk. Az elektródákon a testbe jutó impulzus hatására az izom ugyanúgy összehúzódik, mintha természetes jelet kapott volna a központi idegrendszertől, de Vendégünk mindebből csak nagyon enyhe bizsergést érez! A tappancsok alá speciális krémeket is helyezhetünk, mely a mikroarámmal mélyen bejut a bőr rétegeiben és ott fejti ki hatását.

Az Ultratone kezelés rendkívül hatékonyan alkalmazható:

A bőrsérülések gyógyulásának elősegítésére, a sejtregeneráció felgyorsítására.

15-30-40 perces speciális programja az arcon alkalmazva képes a bőröregedés jeleinek csökkentésére, a petyhüdt bőr tónusfokozására, mivel nem csak a felületi, hanem a mélyebb izmokat is átdolgozza, és növeli a kollagén és elasztin termelést. Rotációs fizioszekvenciális programjai biztosítják a nyirokrendszer egészséges keringését, megszüntetik a testben felhalmozódott többletfolyadék pangását, csökkentik a zsírlerakódásokat. A megnövekedett izomtevékenységnek köszönhetően a test több kalóriát éget el, ami megelőzi a zsírlerakódásokat

Összetett technológiájának köszönhetően sebészeti-beavatkozás mentesen is hatékonyan feszesíti az arcbőrt, formázza a melleket és emeli a popsit!

Gyógyászati szempontból a rehabilitációs célú izomstimulálás, fájdalomcsillapítás valamint az izomsorvadás utókezeléseként is alkalmazhatjuk. Serkenti a test természetes endorfintermelését is, így nem csak a kezelés alatt, hanem még azt követően is kifejti fájdalomcsökkentő hatását.

Nyirokmasszázs programja pumpáló, mélymasszázshoz hasonló érzetet kelt, segíti a méreganyagok nyirokrendszerbe jutását, és csökkenti a folyadék visszatartást, ezáltal megszünteti pl. a lábszár ödémát és az un.nehéz lábérzetet.

Sportolók izomsérülések kezelésére, izomgörcsök oldására vagy edzési programjaikba is beépíthetik, mivel képes a mélyizmok alapos megdolgozására, és koncentráltan a célzott izomcsoportokra hatni!

A kidolgozatlan izmokon már pár kezelés után íveket hoz létre, így átformázza és tökéletesíti az egész alakot, mindezt erőfeszítés, és fájdalmas mellékhatás nélkül!

Segít a helytelen testtartás javításában is, pl. előre hajló vállak.

Szülés utáni újraformálásra, medence rehabilitációra és a testtartás javítására külön programot tudunk alkalmazni.

A karcsúsító és súlycsökkentő programok segítséget nyújtanak a felesleges zsírréteg elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát és feszesíti a laza bőrt.

Javaslatok: A tartós eredmények elérése érdekében 2-3 naponta ismételt, 10-15 alkalomból álló kúrát ajánlunk. Amennyiben ezekkel a megfelelő alakformálást elértük, havi egy-két fenntartó kezeléssel biztosíthatjuk az eredmény további tartósságát.

Ha a kezelések előtt, másik napon Infrashap Horizontal kabinunkat is igénybe veszi Vendégünk, az így előre bemelegített izmokra 5x jobban hat az Ultratone kezelés! 5X hatékonyabb lesz a Ultratone kezelés!

Ellenjavaslatok: erős menstruáció, terhesség (min. a szülést követő 6. hétig), kiemelkedő anyajegyek a kezelt részen, pacemaker, epilepszia, rákos megbetegedés, lázas állapot esetén az Ultratone kezelést nem alkalmazzuk! Cukorbetegségben, idegműködési rendellenességben, Sclerosis Multiplexben vagy nagyobb visszértágulatban szenvedők és nagyobb műtéti beavatkozáson átesettek, kérjük, a kezelésről konzultáljanak orvosukkal!

 

Várunk minden kedves vendégünket, új szolgáltatásunkra!

MOST 500 FT-OS KEDVEZMÉNYT KAPSZ AZ EREDETI INFRASHAPE HASZNÁLATÁBÓL!

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2018. szeptember 22-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

Az Ultratone kezelés 1 alkalommal 40 perc. Az ajándék 500 Ft-os Infrashape kupont az 50 perces szolgáltatás árából vonjuk le.

Bejelentkezés érvényes kuponkóddal: +36204203059

A szolgáltatás helyszíne: Infrashape Újpalota 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169 - ÁZSIA CENTER nyugati szárny 2. emelet.

Most 1.300 Ft fizetendő a fennmaradó 5.000 Ft a Szolgáltatóval rendezendő.

Amennyiben a bejelentkezett időpontra nem jössz el, akkor a kupon elveszik. Időpont módosításra a bejelentkezett időpont előtt 48 órával van lehetőség.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Infrashape Újpalota
Cég
Telefon
Szolgáltatás helye
1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!
Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére