Mai­Kupon

Ultratone sebészeti beavatkozásmentes arcfiatalítás 2 alkalom 15 000 Ft helyett 5990 Ft-ért!

Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Arcunk, egyik legféltettebb kincsünk!

Az évek múlásával a arc izmai elveszítik a természetes rugalmasságukat, ráncok alakulnak ki. Az ultratone egy bio-stimuláló készülék, mellyel gyengéd, elektromos impulzusok hatnak a bőrre, kötőszövetre, a nyirok és véráram rendszerre és végül az izmok motorikus pontjaihoz kerül. Az arc finom izomrostjai gyengéden összehúzódnak ugyanúgy mintha a központi idegrendszerből származó természetes jelet kaptak volna. Alapvetően különbözik minden más alapanyag bevitelén alapuló módszertől. Optimális hatás eléréséhez heti egy kezelés elégséges.Négy féle optimalizált program az arc megfiatalításához:

1, Mikro-áramú program:
Ez a program bejuttatja az Ultratone hidratáló és emelő hatású hatóanyagait a mélyebb szövetrétegekbe, egyúttal csökkenti és kisimítja finom ráncokat. A speciális Ultratone mikro-áram az új bőrsejtek kifejlődésének nagymértékű felgyorsításával megnöveli a fiatal bőrsejtek arányát, ezzel egy hosszú távú arc szövet struktúra fiatalítást hoz létre. Fokozza a természetes kollagén és elasztin termelést, mely rostos anyagoknak nagy jelentőségük az arc szövet rugalmasságát illetően.

2, Sebészeti beavatkozás mentes face-lifting és tónusfokozás:
Az egyes szövetrétegekre ható váltakozó beállításokat felhasználó jelcsomagok folyamatosan elvégzik a felületi , a közepes és a mély izmok gyengéd tornáztatását. Ennek a felszínen vérbőség fokozó , oxigén ellátottság javító és ráncelsimító hatása van, míg a közepes és mély rétegek váltakozó stimulációja helyre állítja az arc tartásáért felelős izmok tónusát, visszaállítva az arckaraktert, hosszú távú tartást biztosítva.

3, Arcnyirok masszázs és méreganyag eltávolítás:
A mozgásszegény életmód, a nem megfelelő táplálkozás és folyadékbevitel, a dohányzás, a stressz, a környezeti ártalmak, stb. azzal járnak, hogy a szervezet képtelen eltávolítani a kötőszövetben felhalmozódott méreganyagokat, amely petyhüdt bőrhöz, ráncosodáshoz, rossz arcszínhez vezetnek. Ez a speciális Ultratone Facial Plus helyreállítja a bőr egyensúlyát, kiöblíti a nyirokrendszert, eltávolítja a méreganyagokat. Ennek hatására javul a bőr szerkezete és a bőrkép, egy friss és tiszta arcszínt, vonzó megjelenést eredményezve.

4, Öregedés elleni és eredményfenntartó kezelés:
Az egymást váltó impulzusok egyesítik az izomtónus fokozását és faceliftinget a nyirokmasszázzsal, méreganyag eltávolítással és bőr visszafiatalítással, egy fiatalabb és egészségesebb megjelenésű arc érdekében.

Teljes visszafiatalítás az arc minden pontján:
Feszesíti a bőrt a homlokon, hogy csökkentése a ráncokat és helyreállítja az egészséges bőrtónust.
Csökkenti a fonalak és ráncok megjelenését és segít és segít megelőzni az újak kialakulását a szem körüli érzékeny területen.
Megemeli és kisimítja az orcák körüli petyhüdt arcizmokat. Javítja a az általános arcszínt azáltal, hogy stimulálja a szubkután szövetet és élénkíti a vérkeringést.
Feszesíti és kisimítja a bőrt.

A kezelés áll:

- állapotfelmérés
- arc letisztítása
- arcmasszázs 20 perc
- Ultratone Biostimulátor felhelyezése
- 20-30 perc program lefuttatása után befejező pakolás

Az ajánlat feltételei

A kupon beváltható 2012. május 15-ig!

A kuponodat sikeres fizetés után a megadott e-mail címre küldjük!

A kupon felhasználáshoz telefonos egyeztetés szükséges a 061/3069926-os telefonszámon.

A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre nem váltható, csak a fenti ajánlatra érvényes.

Szolgáltató
Katalinsziget
Cég
Triola Trade Kft.
Weboldal
Telefon
Szolgáltatás helye
1155 Budapest, Dembinszky u. 30.
Add meg e-mail címedet is és visszajelzést küldünk Neked, ha megismételjük az akciót vagy más, hasonló ajánlatunk van!Rendezés:
<<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>>
vissza az előző oldalra vissza a főoldalra az oldal tetejére